Криворіжці аплодували Андрію Кузьменку на місці його загибелі

Криворіжці аплодували Андрію Кузьменку на місці його загибелі

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні криворіжці вшановують пам'ять Кузьми Скрябіна.

Із самого ранку всією Україною лунають щирі пісні Андрія Кузьменка.

Ранок видався морозний, але це не завадило криворізьким фанатам Кузьми зібратися і влаштувати автопробіг. Ця ідея виникла в минулому році. Організатор дійства, Анастасія Овер'якова, із нотами туги в голосі розповідає:

«Мы организовали. Меня друзья поддержали и оказалось много неравнодушных людей. Я не ожидала... Если даже одна машина будет - мы поедем. Ну, как оказалось, была не одна машина...Информационная поддержка была.

Все меня поддержали: все каналы, СМИ наши местные, все абсолютно быстро и легко поддержали, откликнулись. За что я благодарна каждому порталу!».


У супроводі поліції мешканці міста проїхали останнім маршрутом Скрябіна. На місці загибелі музиканта криворіжці подарували Кузьмі теплі слова вдячності та квіти.



Андрій Кузьменко був справжнім патріотом, кумиром багатьох українців, совістю і голосом.

У творчості Кузьма торкався найрізноманітніших тем: від ностальгічних, гумористичних і, навіть таких, які виходять за рамки пристойності. Своя філософія і власний фірмовий стиль не лишають байдужим нікого. Андрій Кузьменко ніколи не боявся говорити те, що в нього на думці та серці. Універсальний артист з народу завжди чіпляє теми, які бентежать звичайного українця.

Близько року тому біля пам'ятного знаку фани посадили кущ калини, аби пов'язати світ, до якого відійшов музикант, із нашим світом. Символічно, що калиновий кущ дав свої плоди, адже пам'ять про Андрія Кузьменка лунає в кожному українському серці.

Над усе Кузьма любив життя, завжди був веселий та усміхнений. Тому, наостанок, криворіжці віддали Кузьмі оплески та посмішки.

Вічна пам'ять великому українцю!


«Чим більше хочеш взяти від життя — тим менше воно хоче тобі це дати»
Андрій Кузьменко

Видео: Евгений Журавель

Комментарии (4)

Robet

17:29, 02 февраля 2017

А некоторые с таким лицом стоят, как за колбасой пришли. Или в телефонах. Лучше б и не приходили

D.R.G.

09:23, 03 февраля 2017

Rоbеt, слышь! Гена.. А где твоё лицо было????

Kritik latunskyi

18:10, 02 февраля 2017

Чувак, аплодую!!!

sanja Krivbass

23:53, 02 февраля 2017

Вечная память тебе Кузьма и земля пухом!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена