На Майдані Незалежності попрощались із бійцями 72-ї ОМБр

На Майдані Незалежності попрощались із бійцями 72-ї ОМБр

Фото: Первый Криворожский

У боях під Авдіївкою 29 січня загинув військовослужбовець 72-ї окремої механізованої бригади Дмитро Оверченко.

Попрощалися з нашим земляком сьогодні в 11:00 в Києві на Майдані. Від осколкових поранень, отриманих 29 січня, загинуло 7 бійців 72 ОМБр.

Дмитро Оверченко народився 24 січня 1989 року. 28-річним хлопцем він прожив лише 5 днів.

Дмитро працював якийсь час у Кривому Розі, тому вважав себе криворіжцем, хоча і народився на Черкащині.

На своїй сторінці у Вконтакті Дмитро вказав у графі рідне місто Кривий Ріг. За словами його друзів, влада Кривого Рогу не визнає Дмитра криворіжцем, оскільки він не мав місцевої прописки.



На сайті інформаційного агентства «УНІАН» з'явилося відео, яке ніколи не показували в Україні. На кадрах Дмитро проводить екскурсію для однієї із західних знімальних груп.

На сайті написано: «Наші колеги надали цей матеріал, щоб ми українці НІКОЛИ не забували наших захисників. Відео рекомендовано для громадян РФ, дивіться в очі людям, яких вбиває ваша країна».

Зняли відео на позиціях в Авдіївці в листопаді 2016 року.

Сьогодні сили противника знову продовжили обстріли українських позицій поблизу Авдіївки. За даними прес-центру штабу АТО протягом доби один наш військовий загинув, дев'ять поранено, дев'ять травмовані.

Редакція «Першого Криворізького» висловлює співчуття рідним і близьким Дмитра і бійцям, які поклали свої життя, захищаючи свою країну.

Вічна пам'ять...



Ссылка скопирована в буфер обмена