«Загрози відключення опалення поки немає», - директор Криворізької Теплоцентралі

«Загрози відключення опалення поки немає», - директор Криворізької Теплоцентралі

Фото: Первый Криворожский

17 січня ПАТ «Криворіжгаз» ледь не відімкнув газопостачання для підприємств «Криворізька теплоцентраль» та «Криворіжтепломережа».

У січні 2017 року підприємство «Криворізька Теплоцентраль» сплатило 66 мільйонів 98 тисяч 383 гривні за споживання природного газу.

«Спільними зусиллями ми ліквідували цю проблему. Місто через «Криворіжтепломережу» сплатило до 7 мільйонів гривень заборгованості за теплову енергію. Ці кошти пішли на погашення боргу з НАК «Нафтогаз».

Станом на 25 січня і «Теплоцентраль» і «Тепломережа» мали отримати номінації (ліміт - ред.) на закачування природного газу, але ми підписали протоколи про пільги та субсидії на 77 мільйонів 700 тисяч гривень.

Їх не профінансували. Через це у нашого підприємства немає номінацій природного газу на поточний місяць. Ми не винні у виникненні ситуації, що загрожує стабільності опалювального періоду.

З нас зняли напругу щодо відключення. Загрози відключення від опалення котельних Криворізької Теплоцентралі поки немає
», - зазначила сьогодні на прес-конференції генеральний директор ДП «Теплоцентраль» Марина Зуєнко.

Читайте також: Нові рахунки за теплоенергію криворіжці отримають у січні

Марина Зуєнко заявила, що вона звернулась до Володимира Кістіона, віце-прем'єр-міністра України, з проханням вирішити проблему виділення підприємству природного газу на січень 2017 року.


Комментарии (4)

omua78

10:37, 01 февраля 2017

Значит ждем ***. Если начинают втирать,что волноваться не о чем и (нужное подчеркнуть) : доллар не подорожает,тарифы не повысятся,пенсионный возраст не подымут,отопление не отключат-все будет ровно наоборот,уже проверено за 3 года гидности.

Эр

17:34, 01 февраля 2017

omua78,недавно мне попалась газета "Комсомольская правда " от 23 августа 91 года. Так там написано, что все хорошо. Путчистов подавили, Горбачев набирает рейтинги. При этом были ссылки на иностранных политологов. А на следующий день Украина объявила о своей независимости. Так что все осталось по старому. И "честные " сми, и "честные " политики. А, нет, вру, названия улиц стали новыми, да вывески на учреждениях.

Вася

14:39, 01 февраля 2017

Сколько уже можно пугать этой страшилкой отключайте нафиг




Эр

16:35, 01 февраля 2017

Вторжения межгалактических кораблей можно не опасаться. Так, к слову...

Ссылка скопирована в буфер обмена