Виробництво у Тернівському районі Кривого Рогу забруднює повітря

Виробництво у Тернівському районі Кривого Рогу забруднює повітря

Фото: Первый Криворожский

До редакції сайту «Перший Криворізький» звернулись мешканці вулиці Центральна зі скаргою на виробництво, що розташувалось у приміщенні колишньої конюшні маєтку поміщика Івана Харіна за адресою Центральна, 27а.

Криворіжці скаржаться на їдкий дим та неприємний запах, що утворюються в процесі виробництва.

Стосовно самої продукції, яку там виробляють, на даний момент достовірно нічого не відомо. Ані поспілкуватись з власником, ані потрапити в приміщення журналістам не вдалось.

За словами місцевих мешканців, виробництво працює нерегулярно. Але їм відомо, що там виробляють паливні брикети. Однак редакції підтвердити цю інформацію поки що не вдається.

В Інтернеті інформація стосовно виробництва брикетів на вулиці Центральна теж відсутня.




Графік роботи підприємства «гнучкий»: інколи виробництво запускають вдень, інколи - пізно увечері.

Минулого тижня мешканці вулиці Центральна провели збори та звернулись до працівників з вимогою покращення екологічного стану. «Ми підходили до людини, котра, як ми зрозуміли, там була головною. Ми не вимагали припинити виробництво. Наша вимога була проста — припинити нас труїти. Від того смороду в людей, що живуть поруч, вечорами сильно болить голова, підіймається тиск, в тому числі й у дітей. Ми просто труїмось. Однак власнику байдуже — він відкрито послав нас у нецензурній формі на три літери і сказав, що ми йому не указ», — розповідає місцева мешканка Наталія.

«Коли тепло, то я обідаю на вулиці. Як буде зараз — не знаю, оскільки після кількох днів їхньої роботи все в моєму подвір’ї покривається чи то пилом, чи то сажею. А кожен день прибирати — теж не вихід», — доповнює чоловік, будинок якого знаходиться поблизу виробництва.

Криворіжці вже звернулись за допомогою до місцевого депутата, який пообіцяв допомогти у вирішенні цієї проблеми.



Комментарии (1)

Ering

19:09, 30 января 2017

надеюсь выведем на чистую воду всех предпреимателей. особенно метинвест!

Ссылка скопирована в буфер обмена