Поліція вилучила наркотиків на 1 мільйон гривень у мешканця Кривого Рогу

Поліція вилучила наркотиків на 1 мільйон гривень у мешканця Кривого Рогу

Фото: Криворізький відділ поліції ГУНП

У Кривому Розі поліція вилучила у 28-річного чоловіка наркотиків на суму близько одного мільйонв гривень.

Про це повідомляє прес-служба Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

21 січня під час проведення санкціонованого обшуку одного з будинків Центрально-Міського району, співробітники карного розшуку та слідчі Криворізького відділу поліції затримали чоловіка, який зберігав у себе в помешканні близько 10 кілограмів марихуани.

У домі вилучили поліетиленовий пакетик з фіксатором, в якому знаходилась речовина рослинного походження зовні схожа на особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс. Приблизна маса речовини складала 10 кг. Точну масу встановлять після проведення експертизи.

Поліція виявила також поліетиленовий пакетик з фіксатором з кристалічною речовиною, зовні схожою на психотропну речовину – метамфетамін.

У гаражі криворіжця полісмени вилучили близько десяти пакетів та одну 3-літрову банку з речовиною, зовні схожою на марихуану. Також виявили металевий предмет, ззовні схожий на пістолет без маркування.

Чоловік пояснив, що виявлені речовини належать йому. Ці речовини він виготовив з кущів коноплі у вересні минулого року. Криворіжець зберігав речовини для особистого вживання.

За цінами «чорного ринку» кількість вилученого сягає близько одного мільйона гривень.

Вилучені речовина та предмети направили на проведення судових експертиз. Остаточну правову кваліфікацію кримінального правопорушення буде надано після проведення експертизи та слідчих дій.






Комментарии (5)

Юра

20:53, 24 января 2017

ахренеть

Юлия

21:26, 24 января 2017

все что нажито непосильным трудом...вот так всегда, человек садил, растил, поливал...душу вкладывал и тут на тебе)))

КлондайК

22:02, 24 января 2017

Вбросы о задержании наркобарыг прям как по графику... Главное поставить галочку напротив "мари*уаны", кстати с виду - бодыль подзаборный и продолжать крышевать дальше и т.д.

Evdokia.krasna

23:18, 24 января 2017

чаeчeк

Шаленый_лобстэр

06:27, 26 января 2017

жесть 10кг сухой травы это же сколько было зеленой

Ссылка скопирована в буфер обмена