«У цій парі, звичайно, фаворит «Кривбас» - тренер одеського баскетбольного клубу «БІПА»

«У цій парі, звичайно, фаворит «Кривбас» - тренер одеського баскетбольного клубу «БІПА»

Фото: vk.com

Сьогодні в Одесі баскетбольний клуб «Кривбас» зіграє з одеськими суперниками із «БІПА».
Це буде перша гра FreezeOil Кубку України.

Вадим Пудзирей, головний тренер БК «БІПА» називає БК «Кривбас» фаворитом: «Будь-яка команда ставить перед собою високі цілі у Кубку і прагне перемогти. У цій парі, звичайно, фаворит «Кривбас». Це моя думка.

Але ми будемо боротися. Заздалегідь ніхто здаватися не збирається. Будемо грати на перемогу, як і вони. А вже гра розсудить».




Гловний тренер криворізьких спортсменів Валерій Плєханов про суперників говорить: «Вважаю, що з чотирьох опонентів, які могли нам випасти це найсильніший суперник. Це по-перше. Навіть якщо подивитися у турнірну таблицю, можна пересвідчитися – це найбільш рівна пара. Вважаю, що це єдина пара, у якій немає фаворита. На мою думку, і «БІПА», і «Кривбас» здатні пройти до Фіналу Чотирьох і їхні шанси розцінюю виключно як 50/50».

Про сам турнір тренер зазначив: «Кубок – це половина завдання на сезон. Цінність Кубка ніхто не відміняв. Завдання стоїть максимальне – потрапити до фіналу Кубка України. Минулого року ми туди потрапили, але далі не вийшло (переміг «Хімік – ред.). Перед сезоном було поставлене завдання принаймні повторити попередній результат. Тому менше, ніж на фінал ми не згодні».




Ссылка скопирована в буфер обмена