«Ми повинні повернути громадянам гроші», - Голова правління ПриватБанку

«Ми повинні повернути громадянам гроші», - Голова правління ПриватБанку

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні на брифінгу міністр фінансів України Олександр Данилюк, перший заступник Голови Національного банку Яків Смолій та Голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак розповіли, яким бачать роботу ПриватБанку у майбутньому.

Голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак подякував громадянам, за кошти яких був викуплений банк: «116 мільярдів потрачено на спасіння ПриватБанку. Ми повинні повернути громадянам гроші. Чи через розвиток банку, чи, можливо, ми досягнемо певного масштабу і банк продамо. За будь-яких обставин держава поверне гроші».

Банк буде працювати у двох напрямках – підтримка традиційних продуктів банку та розвиток роботи по роботі з державними фінансами.

Голова правління також сказав, що стратегія роботи банку вже розроблена і вона є однією з найкращих в Україні. Вирішено розвивати окремі сегменти.

«Надзвичайно амбітна програма, яку не ведуть жодні банки – програми мікро- та міні-кредитування. Програма створення мільйону робочих місць – дуже важлива. Вона передбачає робочі місця, що створюються для бізнесменів».

Він також наголосив, чутки, що пенсійні фонди будуть переведені в ощадний банк – не є правдивими. Робота з пенсіонерами буде продовжена, як і робота з іншими фізичними особами.

Перший заступник Голови Національного банку Яків Смолій сказав, що банк працює в стабільному режимі. Зі сторони Національного банку з ПриватБанком буде продовжено співпрацю.

Олександр Шлапак також спростував чутки про те, що податківці будуть бачити всі персональні дані клієнтів. Захист персональних даних нічим не відрізняється у державних та приватних банках.

На брифінгу також зазначили, що ніяких додаткових комісій вводитися не буде. Щодо відсоткових ставок, голова правління сказав, що хотів би їх понизити, бо вони зараз вищі від ринкових.

«Всі попередні ставки банку, були пов’язані з ліквідністю. Зараз цієї проблеми немає. Банк забезпечений ресурсами. У нас немає проблем з формуваннями ресурсів. До нового року 43 мільярди піде в капітал. Також проведемо додатковий аудит. При необхідності внесення додаткових коштів - уряд це зробить».

Комментарии (8)

Patriot UA

17:15, 22 декабря 2016

А то податкивци не знают персональных данных людей!?!

Настоящий Кривой Рог 2.0

17:30, 22 декабря 2016

Та пусть смотрят... может доплатят :) А по факту в налоговой нет ресурса отработать транзакции 20000000 карт и выделить из них уклонение от налогов. На это уйдут годы, а срок исковой давности всего 3 года.

Путина Друг

18:46, 22 декабря 2016

Почему в атб не смог отовариться по универсалке?..

G-Host

19:47, 22 декабря 2016

Может у тебя там денег на счету нет? Я два раза за сегодня успешно сходил в АТБ с универсалкой.

Выживший

19:40, 22 декабря 2016

Чи через розвиток банку, чи, можливо, ми досягнемо певного масштабу і банк продамо. За будь-яких обставин держава поверне гроші(c)Шлапак. Продадут забугорным хозяйвам за копейки, а те поставят процент на снятие вкладов людей. В итоге люди потеряют большие деньги при снятии собственных средств и буду радоваться, что еще не должны банку, за то что он хранит их деньги.

Настоящий Кривой Рог 2.0

12:12, 23 декабря 2016

"поставят процент на снятие вкладов" - как мне это развидеть? Зачем покупать банк и убивать депозитчиков? Вы хоть сами поняли, что написали?

MampockiH

10:10, 23 декабря 2016

Так и не написали на счет каких процентных ставок...
Депозитные ставки понизят, а кредитные подымут?

світло

11:17, 23 декабря 2016

Владо-суддя олігархів над «куркулями» (громадянами України) по ситуації з РОЗКУЛЕНИМИ вкладниками більш як 88-ми банків виглядає якось так. https://pbs.twimg.com/media/Cz5AEiTXgAAd02o.jpg

Ссылка скопирована в буфер обмена