Криворізькі благодійники шукають чарівних ельфів

Криворізькі благодійники шукають чарівних ельфів

Фото: БО БТ Мережа

Стати одним із ельфів для дітей, які з різних причин опинилися у складних життєвих обставинах, закликають представники благодійної організації «БТ Мережа».

26 грудня благодійники поїдуть до протитуберкульозного диспансеру, аби привітати маленьких пацієнтів з новорічними святами.

«Дивіз нашої акції - «Стань чарівним ельфом». Здійсни новорічну мрію дитини з особливими потребами», - розповідає представниця організації Ярослава Токмакова.

Цьогоріч список піддоглядних поповнився, окрім ВІЛ-позитивних, ще й іншими дітьми з особливими потребами. Це малеча і підлітки з синдромом Дауна, аутистичними розладами, ДЦП та іншими хворобами.

А також ті діти, які знаходяться на довготривалому стаціонарному лікуванні у інфекційній лікарні та протитуберкульозному диспансері.




За словами ініціаторів акції, діти потребують книжок, канцтоварів, фруктів, солодощів, памперсів та медикаментів (спеціальних вітамінів).

Для прикрашання лікарняних палат і помешкань деяких сімей, що не можуть собі це дозволити, потрібні ялинкові іграшки, дощик та гірлянди.

Перші чарівні ельфи вже змайстрували новорічні прикраси для дітей, що знаходяться на лікуванні в інфекційній лікарні.




«Також з цього тижня ми починаємо публікувати листи наших особливих діток до Діда Мороза. А отже ви зможете здійснити чиюсь конкретну мрію, та придбати подарунок з листа», - говорить Ярослава Токмакова.

Зв'язатись з організаторами можна у фейсбуці або за телефоном 096-63-38-996

Ссылка скопирована в буфер обмена