Маленькій Катрусі потрібна наша допомога

Маленькій Катрусі потрібна наша допомога

Фото: facebook

Маленькій Катрусі Тіщенковій потрібна наша допомога.

Каріна Тіщенкова, мама дитини, розповідає: «Катрусі 4 роки, вона все ще не ходить самостійно і не говорить.

На 3-й день після пологів я побачила судоми у Катрусі. Тоді лiкарi сказали, що я себе накручую і нічого не розумію, бо тоді мені було 18 років. Коли вони все ж побачили судоми, вони забрали її в реанімацію. Після виписки додому і до цього часу ми боремося з тяжкими наслідками».


Діагноз маленької Каті: ЦНС, перивентикулярна лейкомоляцiя (ПВЛ), вальгусна деформація нижніх кінцівок, тетрапарез зi стійкими вираженими порушеннями рухів, затримка мовленнєвого розвитку на тлі затримки психомоторного розвитку.

«З 3-х місяців Катюші ми проходимо реабілітацію в нашому місті, раз в 4 місяці, але цього замало. Тому їздимо в Трускавець в клініку імені Козявкіна. Катруся почала робити свої перші кроки, на сьогоднішній день вона може пройти до 100 кроків, але вона як і раніше не ловить рівновагу.

Всі лікарі, які її оглядали, кажуть, що у неї дуже хороші компенсуючі можливості. У неї є шанс жити повноцінним життям! А це для нас найважливіше.

Після курсу лікування з дельфінами, Катруся почала самостійно їсти та пити, зараз її прийняли у спеціалізований садочок.

Ми прокололи курс ліків Цереброкурін, який коштує майже 8000 гривень, тому на реабілітацію, яка їй зараз потрібна у клініці імені Козявкіна, в нашої родини вже немає коштів», -
говорить мама.

На реабілітацію Каті потрібні гроші, яких родина не має.

Реквізити для допомоги: номер карти Приватбанк 5168 7423 5231 8715 Тiщенкова Карiна Андріївна (мама).

Телефон 096-819-85-48 Карiна (мама).



Комментарии (1)

Ирбис

14:50, 10 декабря 2016

Да,сколькодетей нуждается в помощи.Наши политики показали в декларациях,что они могут помочь,дело за желанием.

Ссылка скопирована в буфер обмена