Дніпропетровщина на другому місці по розкриттю злочинів

Дніпропетровщина на другому місці по розкриттю злочинів

Фото: Первый Криворожский

За час проведення оперативно – профілактичного відпрацювання поліцією Дніпропетровщини розкрито 1335 злочинів, що є другим показником у державі після міста Києва.

Про це під час прес-конференції шостого грудня повідомив начальник кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Олег Грозь.

«Говорячи мовою цифр, то за період відпрацювання розкрито 1335 злочинів. За аналогічний період минулого року цифра становила 886. Залучення додаткових сил і засобів позитивно вплинуло на стан розкриття злочинів по «гарачих слідах». Зокрема в порівнянні з жовтнем відсоток розкриття пограбувань збільшився на 10,2%», - повідомив Олег Грозь.

Начальник кримінальної поліції розповів про результати оперативно-профілактичних відпрацювань поліцейськими у Дніпрі, де затримали двох чоловіків за розбійні напади, розкрили серію пограбувань у Кам’янському.

Що стосується умисних вбивств, то, за словами начальника кримінальної поліції, перспективними до розкриття із чотирьох нерозкритих наразі визначено три, по яким рішення буде прийнято найближчим часом.

Нагадаємо, у нещодавно поліцейські затримали работорговців, які перевозили своїх жертв до Російської Федерації. У Кривому Розі поліцейські встановили жінку, підозрювану у вбивстві криворіжця.

Комментарии (1)

Никнeйм

17:13, 08 декабря 2016

А по скоєнню?

Ссылка скопирована в буфер обмена