На правах рекламы

«Україна — країна підприємців». У Кривому Розі відбувся бізнес-форум

«Україна — країна підприємців». У Кривому Розі відбувся бізнес-форум

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні у Кривому Розі відбувся перший регіональний бізнес-форум «Україна — країна підприємців».
Понад 250 підприємців і майбутніх бізнесменів долучились до роботи форуму.

Організували захід «ПриватБанк» за підтримки Регіональної ради підприємців та міської адміністрації.

Також до роботи приєднались керівники У роботі форуму взяли участь керівництво криворізької філії ПриватБанку, представники криворізької міської влади, керівництво регіонального відділення Українського союзу промисловців та підприємців, та керманичі криворізького міськрайонного центру зайнятості.

Регіональні бізнес-форуми «Україна — країна підприємців» вже пройшли в Києві, Дніпрі, Полтаві та Рівному.

Заручившись підтримкою банкірів та представників місцевої влади, члени УСПП вирішили показати як втілити в життя власні ідеї.

На наступний рік на програму підтримки підприємництва у Кривому Розі з бюджету міста виділять 800 тисяч гривень.

«Малий і середній бізнес може зіграти велику роль в економіці України. У квітні цього року «ПриватБанк» почав власну програму «КУБ», за допомогою якої за рахунок інвестування в проекти підприємців вже створено понад 79 тисяч нових робочих місць. Наша мета - до 2018 року створити в Україні більше 1 мільйона робочих місць у малому бізнесі», - наголосив Сергій Нечаєв, директор Криворізької філії ПриватБанку.

Платформа «КУБ» спочатку планувалась як винятково внутрішня банківська програма, але згодом її розширили до меж усієї банківської системи.
У рамках «КУБу», інвестиції отримали тисячі підприємців в Україні. У Кривому Розі профінансовано 138 проектів на 11, 8 мільйонів гривень. Фінансування переважно стосується торгівлі, транспортних послуг, будівництва, ресторанного бізнесу та інших видів виробництва.

«Кредитна ставка складає 28,8%. У цій схемі інвестування банк не є кредитором, де-факто ми залучаємо інвесторів і є банком, який реалізує домовленість між підприємцями та інвесторами. Користуючись інтернетом, інвестори можуть побачити вашу пропозицію у будь-якій точці планети. Наш сайт популярний. З 1-го квітня 2016 року портал kub.pb.ua відвідали більше 200 тисяч осіб із України, Польщі, Німеччини, Ізраїлю, Італії та Нідерландів. Серед них можуть бути і ваші інвестори», - зауважив Сергій Нечаєв.

Крім того, директор Криворізької філії «ПриватБанку» відзначив, що керівництво ряду українських міст виявило готовність долучитись до розвитку малого та середнього бізнесу. Наприклад, Київська міськрада підтвердила готовність до фінансування проекту на 10 мільйонів гривень. А от місто Покровськ (Донецька область) одним з перших приєдналось до національної програми підтримки малого бізнесу «Країна підприємців». Там стартував проект компенсації відсотків за користування кредитами малому бізнесу за рахунок міського бюджету.

А Ігор Вознюк, керівник Криворізького міськрайонного центру зайнятості, озвучив проблему виїзду українців на заробітки закордон: «Зараз в Україні трудові ресурси вимиваються і перетікають в інші країни. Із 780 тисяч людей, які виїхали на заробітки до Польщі - 98% українців. І покидають країну далеко не гірші спеціалісти, навіть навпаки - кращі. Підприємців варто підтримувати, бо вони створюють нові робочі місця і працевлаштовують наших громадян».

Під час форуму виступили і криворізькі підприємці, які поділились із гостями форуми власними історіями успіху та розповіли на що варто звернути увагу, створюючи власний бізнес. Усі вони в один голос зазначили, що не варто боятись, треба вірити у власні сили і сміливо просити підтримки.

Планується, що форум «Україна - країна підприємців» відбудеться у 30 містах України.

Підприємці, які відвідали захід у Кривому Розі, зможуть отримати безкоштовну консультацію та допомогу провідних експертів з питань ведення бізнесу.



Фото: Вячеслав Волк

Комментарии (7)

радистка КЭТ

20:40, 01 декабря 2016

название форума вызывает улыбку

Bладислaв'

21:21, 01 декабря 2016

Интерестно, а у скольких сидящих в етом зале человек есть начальный капитал на открытие бизнеса, или ето будущие щасливые обладатели кредита приват банка. С последующим посидением от очередного покращення.

Про давец

22:12, 01 декабря 2016

С повышением минималки до 3.5 тыс - повысится ЕСВ до 1 тыс. - последние мелкие предприниматели покидают нах документы...

Bond

09:16, 02 декабря 2016

А почему не объявили об этом форуме,я тоже поприсутствовал бы,или это для избранных?

Андрей

09:50, 02 декабря 2016

Популизм и реклама Привата. Ни одного ответа по теме на поставленные вопросы. Можно было и не ходить. Даром потраченное время.

omua78

12:45, 02 декабря 2016

Тонкий троллинг :)

ivan68

11:05, 06 декабря 2016

Под 28,8% годовых пусть засунут себе в одно место. Заходил на kub.pb.ua - это же лохатрон. Меня, например, настораживает, когда предприниматель работает в бизнесе 10 лет и просит каких-то 50000 грн на развитие под *банутые проценты. Я уверен, что и бабки он потом не отдаст. В закладке "вкласти в бізнес" какой-то дешевый понт.

Ссылка скопирована в буфер обмена