Знайдено тіло вбитого криворіжця. Ведеться слідство

Знайдено тіло вбитого криворіжця. Ведеться слідство

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні о 1 ночі правоохоронці знайшли тіло померлого чоловіка у Покровському районі на вулиці Калантая.

На тілі чоловіка виявили тілесні ушкодження у вигляді подряпини на обличчі та колото-різані рани грудей. У померлого була сумка з документами та зв'язка ключів. Чоловік 38 років раніше не судимий. Його тіло направили на експертизу для встановлення причин смерті.

На вулиці Калантая була знайдена 32-річна жінка, раніше не судима. У її квартирі відчувався стійкий запах відбілювача. Виявилося, що криворожанка вимила підлогу, але на ній залишилися замочені буро-червоні плями, схожі на кров. Такі ж плями слідчі виявили на предметах побуту, пляшці з-під відбілювача та кухонному ножі. Предмети направили на експертизу.

Власницю квартири опитати не вдалося. Вона знаходилась у стані сильного алкогольного сп’яніння та не хотіла співпрацювати з поліцією.

Слідчими Криворізького відділу поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

На даний час проводяться розшук свідків злочину, а також відпрацьовуються особи, які можуть бути причетні до вчинення умисного вбивства.





Комментарии (5)

каракпс

16:23, 30 ноября 2016

Завтра, завтра будет мучительно больно осознавать всю ответсвенность за содеянное при том ,что ничегусеньки не помня .

Bладислaв'

18:11, 30 ноября 2016

Чтото не совпадает описание преступления с личностью преступника. Девушки более емоциональны и зачастую наносят не одно ранение, а много и хаотично, темболие была пьяная.

Макарофф

22:54, 30 ноября 2016

Bладислaв',написано же "колото-резаные раны груди".

Никнeйм

09:38, 01 декабря 2016

типа он читать умеет.

Прохор

19:54, 30 ноября 2016

Вот и выпили(

Ссылка скопирована в буфер обмена