«Гніздо горлиці» презентували у Кривому Розі

«Гніздо горлиці» презентували у Кривому Розі

Фото: Первый Криворожский

Вчора у Кривому Розі відбулась прем’єра стрічки «Гніздо горлиці». Фільм вже отримав призи на Міжнародному кінофестивалі Мангейм-Гайдельберг (Німеччина) за кращу жіночу роль та приз незалежного журі. Також картина отримала нагороду «Кращий повнометражний фільм» на Одеському кінофестивалі.

Презентували фільм продюсер Володимир Філіппов та режисер масових сцен Заза Буадзе.

Режисер фільму - Тарас Ткаченко. У головних ролях Римма Зюбіна, Віталій Лінецький та Мауро Чіпріані. Актор Віталій Лінецький не дожив до прем’єри стрічки, у 43 роки він раптово помер.

«У акторів є традиція – аплодувати тим, кого вже немає з нами», - сказав Володимир Філіппов. Після цих слів присутні у залі кілька хвилин аплодували померлому акторові.

В основу картини покладена реальна історія з життя доньки сценариста «Гнізда Горлиці» Василя Мельника.

«Ми зрозуміли, що в Україні живе не одна донька, яка мусить їхати закордон на заробітки. В нас мільйони таких дочок. Саме тому ця тема є дуже актуальною для українського народу», - розповів продюсер «Гнізда горлиці» Володимир Філіппов.

Бюджет стрічки склав 15 мільйонів гривень. Натепер фільм переглянули 19 тисяч глядачів. «Гніздо горлиці» покажуть на 100 кіноекранах України.
Глядацька зала була заповнена вщерть.

Наші кореспонденти побували на прем’єрі та поспілкувались з творцями фільму і глядачами. Відеорепортаж буде викладений згодом на нашому відео-каналі.


Фото: Евгений Журавель

Комментарии (4)

omua78

11:30, 25 ноября 2016

Актуальненько,не поспоришь.В последнее время все больше и больше "доньок та сынив" хотят с нэнечки евроассоциированной куда то сдриснуть,забыв ЭТО как страшный сон.

Бородач

12:01, 25 ноября 2016

за это студенты и стояли с самого начала, что бы быстро безвиз с свободной рабочей зоной оформили и свалить работать в Польшу или еще куда то)

тот самый Олег

13:33, 25 ноября 2016

бородач, не тупи. Студентов там принимают давно. Безвиз не давал право на работу.

Бородач

14:39, 25 ноября 2016

"Любой гражданин Евросоюза имеет право работать в другой стране ЕС без разрешения на работу и на равных условиях с местными гражданами." Для большинства тех студентиков слово ЕС уже означало что "прямо завтра вступим и как заживем". Наверно процентов 5-10 понимало что это всего лишь ассоциация, а полноценное членство может вообще не прийти, как у Турции например.

Ссылка скопирована в буфер обмена