На Придніпровській залізниці заощадили енергоресурсів на 16 мільйонів гривень

На Придніпровській залізниці заощадили енергоресурсів на 16 мільйонів гривень

Фото: Первый Криворожский

Завдяки енергоощадним заходам на Придніпровській залізниці за три квартали 2016 року зекономили понад 90 тон дизельного палива, 7,67 мільйонів кіловат електроенергії, 42,7 тисяч м3 природного газу та 4,9 гігакалорій теплової енергії на загальну суму понад 16 мільйонів гривень.

Для економії електроенергії на залізниці скоротили резервний пробіг електровозів у вантажному русі, організації обертання з'єднаних поїздів на ділянках Верховцеве - Кривий Ріг, Нижньодніпровськ-Вузол - Чаплине, Нижньодніпровськ-Вузол - П'ятихатки.

Економили шляхом застосовуючи енергоощадні і світлодіодні лампи та світильники, відключали у нічний час зовнішнє освітлення парків і станцій Криворізької дирекції залізничних перевезень, застосування тепла тягових агрегатів для обігріву машинних залів підстанцій.

Природний газ заощадили за рахунок переходу з парового централізованого на індивідуальне електричне опалення, термомодернізації та заміні вікон у виробничих будівлях, тощо.

Як повідомляє прес-служба «Укрзалізниці», енергозбереження передбачене Програмою енергозбереження.

Комментарии (5)

АЕ176ЕН

12:51, 21 ноября 2016

Все это враньё и неправда, материалы не поступают, вагоны и электровозы старые, если изменений не будет то железной дороге скоро не будет тоже.

голос

13:31, 21 ноября 2016

тупые цифры взятые с потолка. Почему не написали что объем перевозок упал по сравнению с прошлым годом и вся эта типа экономия, ни кем не проверенная статистика

Truшный

14:09, 21 ноября 2016

Средняя температура по больнице)))

perec

15:27, 21 ноября 2016

Наэкономили так, что 11 ноября 2016г когда произошел обрыв контактного провода\кабеля и он замкнул на состав пассажирский, то автоматы почему то не сработали. Кому интересно посмотрите на ютубе видео "Горит "электричка" возле Кривого рога"

Никнeйм

11:44, 24 ноября 2016

Даже ссылку вставлю https://www.youtube.com/watch?v=bGNxFBAtQdM
Зачотно горит. Даешь феерверк в новогоднюю ночь!

Ссылка скопирована в буфер обмена