Громадські проекти оплатять з міського бюджету

Громадські проекти оплатять з міського бюджету

Фото: Сайт виконкому

На сайті виконавчого комітету Криворізької міської ради 16 листопада розпочалося голосування за проекти до конкурсу «Громадський бюджет-2017».

Конкурс організували у 2016 році задля удосконалення діалогу між владою та громадою. Проекти, які переможуть, будуть реалізуватися за кошти міського бюджету. У минулому році в конкурсі взяли участь 99 проектів.

На відкритому голосуванні, яке проходило через інтернет і в пунктах голосування, криворіжці вибрали 47 кращих. За словами представників виконкому на їх реалізацію з міського бюджету виділили близько 10 млн. гривень.

Цьогоріч криворіжці подали на розгляд 83 проекти. Проголосувати за найкращу роботу може кожен криворіжець на сайті до 10 грудня.

На сьогодні найбільшу кількість голосів (23) набрав проект: «Стрітбол-центр». Автор - Андрій Болотніков.

Проект передбачає створення сучасного спортивного майданчика для молоді. За словами Андрія, такий майданчик стане відмінним стимулом організовувати змагання, що сприяють популяризації здорового способу життя.

«Проект має соціально - економічну спрямованість. Він матиме позитивний вплив на свідомість дітей, підлітків та дорослих, які зможуть відмовитись від шкідливих звичок і вестимуть здоровий спосіб життя», - зазначив автор проекту.

Більшість заявлених проектів - у сфері освіти, благоустрою, культури, охорони здоров'я, спорту, економіки.

Комментарии (6)

Serhiy

14:24, 16 ноября 2016

От тільки щоб проголосувати треба поділитись невідомо з ким логіном та паролем від інтернет-банкінгу.

vchslv13

14:32, 16 ноября 2016

Вы не поняли смысл системы BankID. Вы не передаёте никому свой логин и пароль от интернет банкига. Вы логинитесь в свой интернет-банкинг НА странице предоставленной Вашим банкингом (это можно проверить по ссылке и сертификату (зелёный замочек в Firefox или что-то подобное в других браузерах)), а потом Ваш банк отдаёт сайту (kr.gov.ua в данном случае) необходимые данные. В случаях вроде подписи петиций или голосование за проекты, вроде этого, нужно достоверное подтверждение того, что Вы тот гражданин, за которого себя выдаёте, и Ваш банк обладает всеми необходимыми данными, чтобы это подтвердить.

Serhiy

14:39, 16 ноября 2016

Дякую за пояснення.

E l e n a

15:17, 16 ноября 2016

Все голосуем за проект номер 10 - Стритбол центр, замечательная идея, детям будет где заняться интересными всевозможными делами. Хоть не будут лазить где попало... Хороший проект школы 119)))

E l e n a

15:18, 16 ноября 2016

Кто не хочет или не может голосовать в интернете, берём паспорт и идём голосовать на точку голосования за проект в Ашане.

Викушка

19:25, 16 ноября 2016

Вот если это будет действительно так- цены не будет им. В городе нужно очень много детских площадок построить, с ребёнком негде погулять!

Ссылка скопирована в буфер обмена