Пресс-релиз

У Кривому Розі пройде фестиваль документального кіно «Docudays UA»

У Кривому Розі пройде фестиваль документального кіно «Docudays UA»

Фото: elle.ua

У Кривий Ріг приїжджає Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно «Docudays UA».

«Docudays UA» – єдиний в Україні фестиваль документального кіно про права людини. Він проходить щороку в останній тиждень березня у Києві. Після столиці фестиваль традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України. Покази тривають із жовтня до грудня.

«Docudays UA» проходить задля популяризації мистецтва гуманістичного документального кіно, виховання поваги до людської гідності та прав людини.

Організатори заходу зазначають: «Ми створюємо можливості для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше та найактуальніше документальне кіно з усього світу. Таким чином ми сприяємо розвитку критичного мислення, формуванню активної громадянської позиції та ставленню до людської гідності як до найвищої цінності. Реалізуючи нашу місію, ми сприяємо популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні».

Покази 20 документальних українських та іноземних стрічок розпочнуться 28 листопада і триватимуть до 10 грудня. Фестиваль - неполітичний та некомерційний. Вхід - вільний.

Розклад кінопоказів:

28 та 29 листопада, 18:00 - кінотеатр Олімп;

3 грудня, 16:00 - КГЦ Шелтер+ (вулиця Армавірська, 28);

10 грудня, 14:00 - КГЦ Шелтер+.







Комментарии (2)

brEXIT

18:29, 15 ноября 2016

..." фестиваль документального кіно про права людини"..."Реалізуючи нашу місію, ми сприяємо популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні" Смешно: Украина и права Человека...(((

Темнейший

19:03, 15 ноября 2016

"Фестиваль - неполітичний ..." - спасибо посмеялся от души.

Ссылка скопирована в буфер обмена