У Кривому Розі відкрили Ресурсний центр підтримки ОСББ

У Кривому Розі відкрили Ресурсний центр підтримки ОСББ

Фото: Прес-служба Ресурсного центра

12 листопада у Кривому Розі розпочав свою роботу «Ресурсний центр щодо підтримки, розвитку та захисту ОСББ».

У жовтні почало роботу Об'єднання Юридичних Осіб «Асоціація ОСББ «Місто Новацій», яке було створено для захисту та представлення спільних інтересів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Ресурсний центр став платформою, що увібрала досвід інших міст та всеукраїнських громадських організацій.

За словами голови Ради «Місто Новацій» Дениса Скворцова, проблем, з якими зустрічаються усі ОСББ, дуже багато. Без існування цієї платформи для юридичної підтримки вирішити ці питання складно. Саме тому було створено «Асоціацію ОСББ «Місто Новацій» та Ресурсний центр, де будь-яке ОСББ може отримати безкоштовну дієву допомогу.

Одним із завдань, яке ставлять перед собою співробітники Ресурсного центру, є допомога занедбаному житловому фонду у підвищені енергоефективності будівель.

Місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Вадим Головченко розповів про головні заходи з енергозбереження, яких потребує кожен будинок, та про діючі програми підтримки населення щодо впровадження енергоефективних проектів. Активіст поділився власним досвідом залучення муніципальних коштів на потреби для реновації багатоповерхівок.






Ссылка скопирована в буфер обмена