Меморіальну дошку криворізькому бійцю Артуру Борисову відкрили на фасаді школи

Меморіальну дошку криворізькому бійцю Артуру Борисову відкрили на фасаді школи

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні на фасаді школи № 27, що по вулиці Чарівній (колишня Косигіна), відкрили меморіальну дошку полеглому воїну 28-ої окремої механізованої бригади Артуру Борисову.

«Сьогодні у шкільній родині сумна подія, ми вшановуємо пам'ять випускника нашої школи. Артур був чемним і відважним, мав свою думку. Низький уклін батькам за те, що виховали сина героя», - говорить директор школи Ірма Куріченко.

У 2004-му році юнак закінчив саме цей навчальний заклад.




Вищу освіту здобував у Міжрегіональній академії управління персоналом, отримав диплом за спеціальністю «Комерційне та трудове право».

У липні 2015 року Артур був призваний на військову службу у ЗСУ. Загинув неподалік населеного пункту Розквіт у Станично-Луганському районі у лютому 2016 року.

Сергій Федько, представник Громадянської мережі ОПОРА, розповів, що Артур був засновником їхньої організації. «Він прийшов в наше товариство одразу після помаранчевої революції. На ньому трималась вся активність організації в ті роки. Завдяки йому «Опора» змогла вийти на той рівень, на якому вона є зараз. На жаль, війна забрала у нас Артура», - сказав на відкритті дошки Сергій.

Обставини загибелі бійця побратими поки що не розголошують.

Редакція висловлює співчуття рідним і близьким Артура Борисова...

Вічна пам'ять


Фото: Вячеслав Волк

Ссылка скопирована в буфер обмена