ОБСЄ цікавить питання виділення землі московським попам

ОБСЄ цікавить питання виділення землі московським попам

Фото: Первый Криворожский

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі Дарлін Джексон і Ніколай Найхардт провели з офіційним візитом два дні у Кривому Розі.

«Ми лише збираємо свідчення на теми, які часто обговорюються у суспільстві. Будемо вдячні за надану інформацію», - перед початком бесіди Ніколай Найхардт просить не записувати на диктофон нашу розмову, оскільки вони, регіональні представники, не мають права нічого коментувати.

Найбільше представників ОБСЄ цікавить чому тема протистояння процесу виділення землі Московському патріархату останнім часом є так часто обговорюваною криворізькою громадою.

За нашою інформацією, члени моніторингової місії мали зустріч із рядовими криворіжцями, які брали участь в акції проти виділення землі представникам Московського патріархату, капеланом Української православної церкви Київського патріархату. Були і на прийомі у Керуючого Криворізькою єпархією митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема. Про інші візити представників місії ОБСЄ редакції невідомо.

Окрім питань, що стосувались прийнятого проекту рішення, представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ цікавились питаннями свободи слова у Кривому Розі.

Судячи з недвозначної мімічної реакції на деякі їхні запитання, почуте, м'яко кажучи, здивувало Дарлін Джексон і Ніколая Найхардт.

Комментарии (8)

Bлaдислав

18:37, 02 ноября 2016

А каким боком ОБСЕ относитса к криворожской земле?

Злойе

18:37, 02 ноября 2016

Земля на Украине кроме синагог, никаких храмов не приемлет...

Bлaдислав

18:57, 02 ноября 2016

Даеш всем обризание на законодавчем уровне.

Bлaдислав

19:58, 02 ноября 2016

Ну ничого денюшек зробыть хфате.

Bлaдислав

18:55, 02 ноября 2016

*** очередные кретины наблюдатели препёрлись. Что же за напасть безработных идиотв называющих себя активистами на страну за последние 3 года.

brEXIT

19:57, 02 ноября 2016

Зачем фото так отрендерили?)

Синий

20:09, 02 ноября 2016

Ещё тут западное быдло свой пятак не сунуло.

Синий

20:16, 02 ноября 2016

Украинские попы в ярости.

Ссылка скопирована в буфер обмена