Студентів запрошують до школи молодіжного лідерства «ПроЯв»

Студентів запрошують до школи молодіжного лідерства «ПроЯв»

Фото: ПроЯв

Студентів з Кривого Рогу запрошують на неймовірну зустріч задля розбудови нашої спільної держави. Зустріч, яка проходитиме 8 -10 листопада в стінах Криворізкього державного педагогічного університету, буде «чудовою нагодою відшукати себе та свої супер – можливості»,- говорить Маргарита Гармаш, одна з учасниць проекту 2013 року.

Мета зустрічі - спільна розробка моделі співпраці органів студентського самоврядування, адміністрації та громадських організацій для розвитку соціальної сфери вищих навчальних закладів, стимулювання соціальної активності.

«Користь та переваги від цього – розвиток нового соціального суспільства, того, про яке мріяли і мріють всі батьки для своїх дітей. Прийшов час припинити мріяти, пора ставити цілі та прямувати до них. Розбудова громади, суспільства – це, на мою думку, краща реформа, яку можуть дозволити собі українці на сьогоднішній день»,- говорить запрошений на захід студент криворізького вишу.

В рамках дводенного заходу студенти навчаться, перш за все, стимулювати соціальну активність. Також відбудеться демонстрація потенціалу соціального партнерства органів студентського самоврядування, адміністрації та громадських організацій ВНЗ у реалізації соціальних проектів.



До участі запрошуються студенти вищих навчальних закладів України III – IV рівнів акредитації, які є членами органівстудентського самоврядування різних рівнів, соціально активні студенти.

В рамках осінньої сесії планується на конкурсній основі набрати для цього проекту групу студентів чисельністю 40 осіб.

Осіння сесія Школи молодіжного лідерства «ПроЯв» відбудеться 8 - 10 листопада 2016 року у Кривому Розі.

Для участі в заході необхідно заповнити спеціальну форму за посиланням.

Більш детальна інформація та зв’язок з організаторами проекту є на сторінці «Осіння сесія школи молодіжного лідерства «ПроЯв» в фейсбук.


Ссылка скопирована в буфер обмена