Криворіжець - боєць АТО змагатиметься у кросфіті

Криворіжець - боєць АТО змагатиметься у кросфіті

Фото: google.com

Змагання з кросфіту «Ігри героїв» серед людей з обмеженими можливостями пройдуть 29 жовтня у Дніпрі.

25 людей з обмеженими можливостями підніматимуться по канату, віджиматимуться від підлоги, підтягуватимуться на турніку. Серед учасників є бійці, які отримали важкі поранення в зоні АТО.

«У деяких з хлопців важкі поранення, інші втратили кінцівки. Та незважаючи на це, бійці сповнені оптимізму й налаштовані на перемогу. Підтримати учасників можуть всі бажаючі», – зазначили у Дніпропетровській ОДА.

«Усі учасники без перебільшення є справжніми героями духу, сили, цілеспрямованості і життєлюбності, - підкреслила Наталія Злигостева, організатор змагання. - Воля до життя учасників і динаміка проекту покликані надихнути тисячі людей з інвалідністю, отриманою в результаті поранень на війні, важкій хворобі або через автомобільниої аварій».

До змагань із кросфіту учасники готувалися понад двох місяців. Займалися з професійними тренерами за спеціальною програмою, яка враховувала потенціал і індивідуальні особливості кожного спортсмена.

Серед учасників змагання є також наш земляк-криворіжець Андрій Забігайло, боєць 17-ой окремої танкової бригади.

«Я уже участвовал в соревнованиях «Игры героев» в Харькове и Киеве. Тренировался. Будут командные и одиночные упражнения. На соревннованиях я расчитываю на все свои возможности и силы», - говорить Андрій.

«Ігри героїв» стартують 29 жовтня у СК «Метеор» за адресою: Дніпро, вул. Макарова, 27А. Початок о 13.00. Тримати кулаки за учасників запрошуються всі бажаючі.

Комментарии (4)

Сергей Петрович

10:57, 28 октября 2016

Зачем делать такой акцент на АТО? Раньше у вас был нормальный сайт, вполне читабельный, а сейчас только новости про АТО и Вилкула. Вам больше писать не о чем?

[email protected]

13:31, 28 октября 2016

Спрос порождает предложение. Тема в тренде.

Viktor

11:10, 28 октября 2016

Сразу видно просто, кто хозяин...да..акценты мягко говоря не демократичные...Мэр гамно, майдану слава!

Arts

18:40, 29 октября 2016

мэр действительно говно

Ссылка скопирована в буфер обмена