Впродовж двох місяців криворіжці можуть сплатити за газ без комісії

Впродовж двох місяців криворіжці можуть сплатити  за газ без комісії

Фото: f.sravni

Впродовж жовтня-листопада мешканці Дніпропетровської області, які зареєстровані в Особистому Кабінеті на сайті 104.ua та є власниками карток Visa, можуть сплачувати за газ без комісії через сервіс онлайн-платежів iPay.ua.

З 4 жовтня по 30 листопада 2016 року кожен власник картки Visa може сплатити за послуги газопостачання без комісії.

Для сплати за газ з сервісом iPay.ua потрібно всього декілька хвилин. Сервіс передбачає, що до платника за газ надійде лист з посиланням на оплату – тому йому не треба вводити номер особового рахунку.

Компанія сподівається на свідомість і відповідальність своїх споживачів. Адже, організованість у питанні вчасної передачі фактичних показань лічильника газу і своєчасної оплати – 100-відсоткова гарантія коректного обліку спожитого природного газу та економії часу.

Комментарии (2)

Настоящий Кривой Рог 2.0

17:00, 17 октября 2016

Когда появится альтернатива новакому? Каждый месяц новая комиссия - как не приват, так обслуживание платежей... У меня на Изипее с подвязанной карты все платежи бесплатны... а тут #*%@# какие-то.

Тесла

23:32, 17 октября 2016

Нова-ком - шаражкина контора. Доступ имеет каждая собака, только не владелец, которому нужно с паспортом топать получать код, еще и доказать что являешься владельцем. Зато тебе потом на работе показывают бумажку, в которой вся инфа из нова-кома. Без каких-либо документов кому попало.

Ссылка скопирована в буфер обмена