В Кривому Розі відбувся семінар в рамках проекту «Розбудова потенціалу з метою реалізації якісних гендерно – чутливих інтервенцій зі Зменшення Шкоди в Україні»

В Кривому Розі відбувся семінар в рамках проекту «Розбудова потенціалу з метою реалізації якісних гендерно – чутливих інтервенцій зі Зменшення Шкоди в Україні»

Фото: yandex.ua

Психолог РВ КВІ Світлана Кузнєцова повідомляє, що 21-22 червня на базі БФ «Громадське здоров’я» за ініціативи МБФ «Альянс громадського здоров’я» відбувся навчальний візит в рамках проекту «Розбудова потенціалу з метою реалізації якісних гендерно – чутливих інтервенцій зі Зменшення Шкоди в Україні», що фінансується організацією «Французька міжнародна експертиза ініціатива 5%».

На стажування були запрошені представники інших благодійних фондів та організації, а також психологи та інспектори кримінально – виконавчої інспекції.

В ході навчального візиту розглянуто поняття «гендер», «гендерні стереотипи», «гендерні ролі».

Учасники стажування вийшли на аутріч - маршрут, де вони мали можливість ознайомитися з особливостями надання гендерно – чутливих послуг, а саме: тестування в мобільній амбулаторії на ВІЛ та інщі інфекції, робота соціальних працівників з споживачами ін’єкційних наркотиків на зниження ризику зараження на ВІЛ.

З учасниками навчального візиту проведено цікаву психологічну гру «Я нова», яка може бути корисна у роботі психолога з колективом для вирішення психологічних проблем її гравців шляхом обговорення, обміну досвідом, зняття психологічної напруги та підтримки.

Відбувся цінний обмін досвідом учасників стажування щодо залучення та мотивації клієнтів з ризикованою поведінкою, споживачів ін’єкційних наркотичних речовин, хворих на ВІЛ, використовуючи гендерно – чутливі послуги.







Комментарии (1)

Pavlin

22:41, 27 июня 2016

«РОЗБУДОВА ПОТЕНЦІАЛУ З МЕТОЮ РЕАЛІЗАЦІЇ ЯКІСНИХ ГЕНДЕРНО – ЧУТЛИВИХ ІНТЕРВЕНЦІЙ ЗІ ЗМЕНШЕННЯ ШКОДИ В УКРАЇНІ». Та невже немає в солов'їнiй нормальних, доступних для розуміння слів? Здается, що споживачі ін'єкційніх наркотичних речовин самi для себе створили цей проект, перебуваючи у нiрванi ....

Ссылка скопирована в буфер обмена