Для багатьох українців прийшов час переоформляти субсидії

Для багатьох українців прийшов час переоформляти субсидії

Фото: sq.com.ua

Щотижня 30 тис. сімей звертаються за оформленням житлових субсидій. Сім'ям, які вже отримували субсидії, не потрібно подавати додаткові дані для її продовження,- iнформує видання 7dniv.info

Однак є винятки. Згідно з постановою Кабінету міністрів України № 848 від 21.10.1995 (остання редакція — 30.04.2016 року), повторно звертатися за субсидією необхідно:
  • споживачам, які отримують компенсацію на придбання твердого палива, скрапленого газу. Вона нараховується на календарний рік. Якщо в 2016 році субсидія не була нарахована - потрібно направити в орган соцзабезпечення заяву та декларацію — компенсацію нарахують з 1 січня 2016 року.
  • орендарям житла. Субсидія квартиронаймачам нараховується на строк дії договору оренди, але не більше ніж на 12 місяців і на повторний строк надається лише за особистим зверненням орендаря.

До речі, решті сімей, які вже оформляли субсидії, органи соціального захисту населення автоматично перерахують розмір субсидії, самостійно отримавши дані про доходи громадян.

Комментарии (1)

ВОХРОВЕЦ

02:02, 19 июня 2016

Нах. Не нужна... Подавитесь своей субсидией... Плачу по счетчикам, всё остальное оплачивается максимум 25% от начисленного. Я с голоду подыхать не собираюсь..

Ссылка скопирована в буфер обмена