В Кривом Роге ко Дню Победы заканчивается благоустройство мемориалов воинам Великой Отечественной войны

В Кривом Роге ко Дню Победы заканчивается благоустройство мемориалов воинам Великой Отечественной войны

Фото: Криворожский исполком

В Кривом Роге проводится акция «Над подвигом время не властно!», посвященная Дню Великой Победы. Цель акции - к 9 мая привести в порядок все городские мемориалы и памятники воинам Великой Отечественной войны, передает пресс-служба городского исполкома.

Как отметили в ведомстве, на большинстве памятников, мемориалов и обелисков работы по благоустройству уже закончены. Убран и вывезен мусор, облагорожены зеленые насаждения, где необходимо – окрашены памятники и обновлены конструкции мемориальных комплексов.

В частности, на прошлой неделе, проведена покраска памятника на братской могиле героев-подпольщиков в с. Бажаново (Жовтневый район), приведена в порядок братская могила 97-ми бойцов по ул. Неруды (Центрально-Городской район), наведен порядок на мемориале воинов-героев в сквере 60-летия Победы (Дзержинский район).




Комментарии (19)

Джуззик

12:29, 03 мая 2016

Рол

світло

12:54, 03 мая 2016

Служіння дияволу – брехня ***ов про «день победЫ»,
«чтоб Ы никто не догадался» про «визволення України» московським ОКУПАНТОМ.

світло

12:55, 03 мая 2016

Суть міфу (брехні). Радянські війська визволили Україну від фашистських загарбників.
Факти стисло. Із вигнанням нацистських окупантів у 1944 році Україна не отримала волі, тільки опинилася під пануванням іншого тоталітарного режиму, результатом діяльності якого стали масові репресії та депортації, зокрема сотень тисяч українців, поляків та цілого кримськотатарського народу, смерть від масового голоду сотень тисяч мешканців України у 1946–1947 роках.
Факти докладніше. У фразі «Радянські (імперські-диявольські) війська визволили Україну від фашистських загарбників» є неточність.
А саме – НЕ визволили від окупантів, а тільки вигнали їх. Волі Україні вигнання окупантів не принесло – тільки (ПОВЕРНУТО) інший тоталітарний режим (ЗВИЧНИЙ для рабів за 350 років моськіної ОКУПАЦІЇ).
Лише восени 1943 року розпочалося остаточне вигнання нацистських окупантів з України.
У вигнанні окупантів брала участь уся Україна: регулярні радянські війська та червоні партизани (разом понад 3 млн. солдатів-українців), національне підпілля на чолі з Українською повстанською армією (УПА) та українські бійці на усіх інших фронтах світу, що наближали спільну перемогу над Гітлером.
Вигнання нацистських окупантів супроводжувалося вчиненням масових ЗЛОЧИНІВ, які організували сталінський режим і радянські війська з вини його командування:
— на найнебезпечніших ділянках фронту масово використовували «чорносвитників» – поспіхом мобілізованих радянським командуванням (польовими військкоматами) місцевих жителів, яких кидали у бій непідготовленими, необмундированими, а часом і неозброєними, що можна розглядати як НАВМИСНУ спробу ЗНИЩЕННЯ українського населення;
— українські армійські частини Радянської армії у 1943–1944 роках використовували в боях ПРОТИ національного підпілля, що означало братовбивчу війну між українцями, які служили у Червоній армії та УПА;
— в очищеному від німців Криму у 1944 році радянська влада здійснила низку депортацій, зокрема повністю виселила до Середньої Азії кримських татар (180 тисяч). Також депортували місцевих греків, болгар, вірмен;
— різних правових обмежень і переслідувань зазнали особи, які перебували на окупованій території, остарбайтери, полонені червоноармійці;
— українці продовжували зазнавати втрат і після закінчення війни, масові репресії тривали до самої смерті Сталіна. На Західній Україні під час придушення національного руху за різними даними було вбито 150 тисяч, заарештовано 130 тисяч та депортовано понад 200 тисяч осіб;
— внаслідок організованого масового голоду у 1946–1947 роках в Україні загинуло до 1 мільйона осіб, а близько мільйона політичних ув’язнених потерпали від страждань у ГУЛАГу. Останній політв’язень комуністичного режиму Богдан Климчак повернувся з таборів 11 листопада 1990 року.
Вигнання нацистських поневолювачів НЕ принесло Україні спокою і свободи
(бо ДО СЬОГОДНІ ВСЮДИ в Україні ЧУТИ „язык империи” дьявола, тобто язык-«дух антихриста», яким жерці божества какЦАПского «НЕ сповідують Ісуса Христа» під час Богослужінь, бо НІХТО в Раю ру-ро-блатняком НЕ співає хвалу Богові. Адже очевидно, що за языком-духом окупанта завжди ПРИХОДИТЬ сам московський окупант-антихрист «про якого ви чули, що він ПРИЙДЕ і тепер уже Є в світі». 1 Ін. 4:2-3.), а обернулося ПОВЕРНЕННЯМ комуністичного терору, масовими депортаціями, переслідуванням інакодумців.
Український (націоналістичний) визвольний рух, не вважаючи вигнання німецьких окупантів визволенням, продовжував боротьбу за незалежність України, яка тривала ще майже десятиліття (і зараз ТРИВАЄ з корисливими ***-языкатыми патріотами СС – совка: ***ами, укропами и реги-аналами). Переслідування інакодумців НЕ припинялося до розпаду СРСР.

світло

19:44, 03 мая 2016

Це ПРАВДИВА робота Українського інституту національної пам’яті: 15 істориків розвінчують міфи (моськіну брехню), спираючись на довготривалі дослідження й опрацювання розсекречених архівних матеріалів.

світло

19:38, 03 мая 2016

Ось чому, щоб дати ОБІТНИЦЮ Богу, що Кривий Ріг «вийде із печі залізної, з Єгипту» та повернеться до Бога – стане українським (україномовним) містом в Україні, необхідно перейменувати (бажано центральну) вулицю на честь Степана Бандери, тобто на честь Українця.

Фокс

18:31, 04 мая 2016

світло,дак Бандера ж поляк. З яких пір ми поляків честуємо, ви краще в Польщі запитайте за Хатинь, чим діти і жінки завинили перед цією потворою?Нехай червоні війська, або німецькі хозяєва, які потім його викинули, а як виправдати боротьбу з дітьми? Це інститут не вивчає, чи може це народу не потрібно знати?

світло

01:13, 05 мая 2016

брехуну – слуге дьяволу фак-ССу відповідає Хатынь. Государственный мемориальный комплекс.
«КОМУ-то (справжнім вбивцям-ПОТВОРАМ: моськам и луганд.онам) нужно что бы расстрелы Хатыни легли на совесть ОУН, хотя Степан Бандера в ЭТО время находился в фашистском концлагере, где рядом с ним на нарах находился сын Сталина – Яков Джугашвили!». http://www.khatyn.by/ru/genocide/expeditions/polic118/

світло

01:14, 05 мая 2016

21 березня 1943 року в селі заночували червоні партизани з загону «Месники» бригади «Дяді Васі» під командуванням старшого лейтенанта Морозова. На ранок 22 березня, в 6 кілометрах від села вони влаштували засідку до котрої потрапило два взводи 1-ї роти 118-го поліцейського охоронного батальйону, сформованого німецькими окупантами в Києві з військовополонених та радянських громадян (з грудня 1942 року начальником штабу 118-го поліцейського батальйону став Григорій Васюра, колишній кадровий офіцер — старший лейтенант Червоної Армії). Унаслідок атаки загинуло троє поліцейських та двоє німецьких солдат, у тому числі шеф-командир роти гауптштурмфюрер Ганс Вельке, що був олімпійським чемпіоном 1936 року. Поранений командир взводу Мелешко надав наказ про знищення партизан. Під час переслідування німецькі підрозділи натрапили на 30 заготівельників лісу з села Козирі і вбили їх, ПРИЙНЯВШИ за партизан.
Після проведення операції партизани відступили до найближчого села — Хатині і зупинились там.
Про напад було доповідано штурмбаннфюреру СС Дірлевангеру, котрий прийняв рішення про проведення операції із зачистки села. На підмогу викликали підрозділ 36-тої гренадерської дивізії СС «Дірлевангер» (нім. SS-Sonderregiment Dirlewanger), більшу частину вояків якого складали кримінальники або вояки, які скоїли злочини під час служби в армії. Дивізія також мала у своєму складі військово-терористичні підрозділи — «айнзацгруппе».
О 17:00 село було оточено, і розпочався його штурм. Під час операції було вбито декілька партизан, ще біля двадцяти підозрілих осіб відправили у штаб батальйону. Наказом начальника поліції та СС генеральної округи «Білорусь» обергрупенфюрера Курта фон Готберга село було визнано партизанською базою і прийнято рішення про його ліквідацію.

світло

19:38, 03 мая 2016

Підгавкуючи моськам-окупантам, наймити, раби путена (вилкулЫ-ахметовыЫ, вальцманЫ…), так само підтверджують, що німці та моськи були ОКУПАНТАМИ України, і, що у війні між двома імперіями ПАБИДИЛИ українців в Україні московські ОКУПАНТИ, бо (по утверждению путена, парашенки, усика, потапа и насти…) луган.доны и моськи «один народ», у которых один ЯЗЫК антихриста (1Ін. 4:2-3), одни имперские-дьявольские ПРАЗДНИКИ, одни ВРАГИ бандеровцы-украинцы в Украине, один «русский мир» – ПРОСТРАНСТВО империи дьявола, один бес-славный КАНЕЦ – конец славы бесов – конец ПАБЕДА-бесия.

світло

19:40, 03 мая 2016

«Верховное командование германской армии издало ряд приказов, в которых, квалифицируя бандеровцев как "украинцев"…», – Судоплатов, у 1942-1945 рр. – голова IV розвідувально-диверсійного управління НКВД, який особисто вбив бандерівця-українця Є.Коновальця.


Вищезгаданий уривок доповідної записки моськи Судоплатова підтверджує тезис, що саме ОКУПАНТИ (німці та моськи) «кваліфікують бандерівців як українців» і навпаки: українців як бандерівців, що СПРАВЕДЛИВО.

Бла-бла-бла

18:09, 03 мая 2016

світло, это что-то опус? Прямо статья, покороче мысль выражай!

Fes

14:03, 03 мая 2016

как много тут любителей оппблока)

Fes

17:23, 03 мая 2016

а выдают себя как будто коренные жители Кривбасса

Гюнтер

20:30, 03 мая 2016

Менделеев - Fes , кто тут пришлый, большой вопрос. А по поводу оппоблока, выборы в Кривбассе показали, кому доверяют жители города

Бла-бла-бла

18:10, 03 мая 2016

Fеs, ну ты и Менделеев явно чужие...

Ссылка скопирована в буфер обмена