На правах рекламы

Житло мрії. У Кривому Розі розпочато будівництво житлового комплексу «Ювілейний»

Житло мрії. У Кривому Розі розпочато будівництво житлового комплексу «Ювілейний»

Фото: ЖК «Ювілейний»

На минулому тижні, 8 квітня, по вулиці Співдружності, 88а відбулося урочисте відкриття будівництва житлового комплексу «Ювілейний» та центру продажу квартир. Задіяні в будівництві робітники не гають жодної хвилини: активно працює техніка, більшає котлован. Процес швидкий і безупинний.

Управлінням будівництва займається компанія KVSM-group, а генеральним підрядником комплексу є ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Будсервіс». Це компанія, яка була заснована у Києві та зводила низку промислових і житлових комплексів на території України - міжнародні аеропорти Львів та Бориспіль, інші промислові об'єкти, зокрема, шахту Засядька, житлові комплекси в Запоріжжі, Кіровограді, Одесі, Сумах. Тепер на черзі місто Кривий Ріг, на будівельний ринок якого компанія прийшла всерйоз і надовго. Значний час у місті не з'являлися нові житлові будинки,тому годі чекати, треба руйнувати цю негативну традицію!

ЖК «Ювілейний» – це новий сучасний, комфортабельний житловий комплекс, який знаходиться в районі Ювілейної. Він складається з двох цегляних утеплених будинків на 12 поверхів кожен з панорамними вікнами- це 11 500 м2 нового якісного житла в 184 квартирах. Комплекс відповідає всім сучасним вимогам: має автономне опалення (котел у кожній квартирі), криті паркомісця для авто та закриту територію з охороною, що дозволить вам спокійно відпускати дітей на ігровий майданчик.

Чому варто обрати саме ЖК «Ювілейний»? Відповідь дуже проста! Компанія пропонує нове якісне житло без історії. Керуючий партнер компанії KVSM-group Сергій Кузьмик запевняє: «Доступне та якісне житло в нашому комплексі стане втіленням мрії багатьох криворіжців! Наш основний девіз: ми будуємо для людей! Термін реалізації проекту 18 місяців».

Придбавши квартиру саме в цьому комплексі, ви не будете відчувати обмеження ні в чому. Будинок розташований у центрі мікрорайону, який одночасно поєднує в собі усі плюси спального та сучасного району з гарно розвиненою інфраструктурою. Для ваших дітей працюють садочки, школи, ліцей, технікуми, музична школа і центр позашкільної освіти. Неподалік знаходяться супермаркети, ринок, аптеки, лікарні, банки, а також кілька храмів. Тут кожен знайде собі заняття на вільний час: чи просто прогулятися проспектом або сквером «Співдружності», сходити до ресторану або нічного клубу, а може, відвідати спортивний зал. (До речі, до кінця року на території комплексу відкриється фітнес клуб Спорт Лайф.) Усе це знаходиться в максимальній доступності, у межах 2-х кілометрів. Комплекс розміщено не на червоній лінії, тому шум машин не буде вам заважати. Транспортна розв'язка дозволить вам швидко дістатися до віддалених куточків міста без пересадок.

Зробіть інвестицію в майбутнє вже сьогодні - і ви отримаєте житло вашої мрії. Забудовник пропонує гнучку цінову політику, а також вигідні умови для придбання 3-х і більше квартир. Ціна фіксується у національній валюті та з безвідсотковою розстрочкою.

Втілюйте ваші найрізноманітніші ідеї разом із ЖК «Ювілейний»! Ви можете вигадати будь-яке планування майбутньої оселі або вибрати з уже запропонованих. Керівник відділу продажу Віталій Мітюшин зауважує: «Ми надаємо максимальну кількість варіантів планування для жителів комплексу. У нас уже є готові варіанти від однокімнатних до п'ятикімнатних квартир, які ми залюбки запропонуємо нашим покупцяму центрі продажів ЖК «Ювілейний». Але можливості клієнтів набагато ширші. Якщо у майбутнього мешканця будинку є побажання щодо планування житла, він може самостійно спроектувати собі квартиру».

Цінна інформація для потенційних жителів комплексу: до кінця квітня стати власником квартири можна лише за 150 000 гривень!

Не прогавте свій шанс! Приходьте до центру продажів квартир ЖК «Ювілейний» якомога швидше та інвестуйте в житло вашої мрії! Центр знаходиться за адресою: вулиця Співдружності, 88а. Ми чекаємо саме на вас!

Детальна інформація про об'єкт за телефоном: (068)988-38-38 (відділ продажу забудовника), на сайті uvileyniy.com.ua, або звертайтеся на пошту [email protected].

*Цінна інформація для потенційних жителів комплексу: до кінця квітня стати власником квартири можна лише за 150 000 гривень (перший внесок)!

Комментарии (20)

Viking

13:05, 15 апреля 2016

Интересно когда они соберут бабло и слиняют, будут ли бить морды пострадавшие авторам этой заказной статьи. Поставили ржавый кран с металлолома и вырыли яму за пол года, а через 18 месяцев реализуют проект.... Ха ха, свой точно реализуют и умотают на моря с бабками лоховозов.

радистка КЭТ

21:02, 15 апреля 2016

теплый пол ставят только совместно с отоплением

ВОХРОВЕЦ

13:53, 15 апреля 2016

Опрокинуть могут - это 90%..

ВОХРОВЕЦ

13:54, 15 апреля 2016

В нашей стране нельзя покупать то, что ещё не существует))

Ксения

16:07, 15 апреля 2016

Я покупала с котлована квартиру в Киеве,так что с Вами не согласна.Дом стоит,люди там живут

G-Host

14:09, 15 апреля 2016

Может и поверил бы, но цена в 150000 грн нереальна )

katrina1805

14:22, 15 апреля 2016

Написано же - первый взнос :) звонила - 1 комнатная квартира около 300 тыс выходит

Den111

15:34, 15 апреля 2016

300 тысяч это цена однокомнатной квартиры в хорошем состоянии на ВТОРИЧНОМ рынке. Это 11 тыс. у.е.....не поверю никогда, что новострой будет в такой цене. Минимум в 2 раза дороже.

Барбос

15:22, 15 апреля 2016

пока построят цена в разы вырастит, из за инфляции

Ксения

15:52, 15 апреля 2016

Тоже звонила в офис сказали что трешка при рассрочке которую они предлагают стоит 739 тыс грн.но сразу уточнили что цена будет расти на на кв.м. чем выше дом тем выше цена будет.

Sokker 1

16:44, 15 апреля 2016

Меня интересует, когда конкретно была основана компания ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Будсервіс», которая успела даже построить шахту Засядько, которая была введена в эксплуатацию в 1958 году? Неужели эту компанию организовали еще при СССР? Может и сам Сталин в соучредителях был?

Кривбасс1965

19:26, 15 апреля 2016

А мусорку напротив комплекса через дорогу вычистили в фотошопе, ни одного контейнера и бомжа.

skia

20:11, 15 апреля 2016

В Одессе подобные новострои шикарно горят. Стройматериалы "китайские".

Ксения

10:19, 16 апреля 2016

В Одессе когда горел новострой я там находилась в командировке, там монолит обшит был каким-то блоками.так что не пишите не достоверную информацию=)

skia

19:09, 16 апреля 2016

При чем ваша командировка к пожарам? Это не первый пожар высотки в Одессе, горела "пожаробезопасная" обшивка днепропетровского производства.

Ссылка скопирована в буфер обмена