Дніпропетровщина перевиконала бюджет області (ІНФОГРАФІКА)

Дніпропетровщина перевиконала бюджет області (ІНФОГРАФІКА)

Фото: studway.com.ua

Майже 3,4 млрд. гривень доходу отримала Дніпропетровщина у січні-березні 2016 року. Це на 640 млн гривень більше, ніж планували на початку року, повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«За три місяці область перевиконала план на 23,4%. Додаткові кошти громади використовуватимуть на потреби своїх мешканців: дороги, водоводи, лікарні, садочки, школи, – зазначив Валентин Резніченко. – Наше завдання – зберегти тенденцію з перевиконання бюджету».

На 44 млн гривень збільшився обласний бюджет – близько 677 млн гривень проти запланованих 633 млн гривень.

Майже на 419 млн гривень перевиконали свої бюджетні плани міста обласного значення – понад 2,2 млрд. гривень проти 1,8 млрд. гривень.

Об’єднані територіальні громади перевиконали свій план майже вдвічі. Разом їх сукупний дохід склав понад 144 млн гривень.

Перевиконання плану бюджету – результат роботи з податківцями. Легалізація робочих місць, прозорі розрахунки за землю та своєчасна сплата акцизного збору, зазначив Валентин Резніченко. Зокрема, цьогоріч на 20% перевиконано план зі збору податку на доходи фізичних осіб, на 27,8% – з плати за землю, на 13,3% – з акцизного податку.




Комментарии (2)

Вася

21:59, 05 апреля 2016

А толку простым людям что с того?

Вася Рогов

16:22, 06 апреля 2016

Параноик., не обращай внимания, Менделеев случайно на свет появился, папа маму по очку гатил, а он перетек по "Панамскому перешейку"

Ссылка скопирована в буфер обмена