Ми відкидаємо обвинувачення, висунуті проти Юрія Милобога, - заява Криворізької «Самопомочі»

Ми відкидаємо обвинувачення, висунуті проти Юрія Милобога, - заява Криворізької «Самопомочі»

Фото: cnips.in.ua

Вчора, 4 квітня, відбулися збори Криворізького активу «Самопомочі» під час якого було ухвалено заяву міського осередку політичної партії.

«Криворізький актив «Самопомочі» дізнався про виключення з партії голови місцевого осередку Юрія Милобога із засобів масової інформації. І ми не вважаємо таку ситуацію нормальною. Демократична політична сила має не тільки пред’являти суспільству вимоги щодо дотримання демократичних стандартів, а і дотримуватись цих стандартів всередині партії.

Саме рішення ми не вважаємо ані об’єктивним, ані справедливим, ані доцільним. Маючи у своєму розпорядженні той же «компромат», іще вчора партійні лідери твердили, що Милобог має бути всюди поряд з кандидатом Семенченком, засвідчуючи єдність команди, презентували його громаді як першого заступника майбутнього нового мера. А як тільки завершилась виборча кампанія, здійснили «бліцкриг» з очищення рядів і оприлюднили «компромат». «Компромат», який виявився затребуваним лише всередині партії, «вистрілив» назовні також з партії - це історія про фабрикування, шантаж, маніпуляції та кулуарність. А найголовніше - жодних коштів ніхто ні в кого не брав і не передавав.

Ми, депутати від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Дніпропетровсько
ї обласної ради, Криворізької міської ради, члени дорадчої ради та активісти громадського об'єднання «Самопоміч» заявляємо, що добровільно і свідомо зголосилися об'єднатися й діяти заради втілення ідей, задекларованих у маніфесті «Об’єднання «Самопоміч». Кожен з нас пройшов жорсткий відбір як політичною партією «Об’єднання «Самопоміч», так і виборцями. Менш ніж за півроку ми стали лідерами серед демократичних сил у Кривому Розі, а Юрій Милобог склав гідну конкуренцію Юрію Вілкулу на виборах міського голови 2015 року. Навколо Юрія Милобога об'єдналася професійна команда однодумців, яка продемонструвала здатність перемагати й жертвувати власними інтересами задля загальних.

Ми відкидаємо обвинувачення, висунуті проти лідера Криворізького осередку ПП «Об‘єднання «Самопоміч» Юрія Милобога, через їх упередженість та отримання препарованих доказів від сумнівних осіб. Вимагаємо негайного поновлення Юрія Милобога у ПП «Об’єднання «Самопоміч».

Ми не підтримуємо дії керівництва ПП «Об'єднання «Самопоміч», які суперечать задекларованим цінностям та принципам діяльності партії. Наслідком збирання компромату, шантажу голови нашого осередку Юрія Милобога стала втрата провідних позицій Самопомочі у Кривому Розі, легітимізація Юрія Вілкула та підсилення впливу антидемократични
х сил.

Ми вимагаємо прозорого розслідування й оцінки дій осіб, які займалися збиранням і поширенням компромату й шантажем змусили Юрія Милобога відмовитися від участі у позачергових виборах міського голови Кривого Рога.

Ми не визнаємо нав'язування Криворізькому осередку Самопомочі в якості лідера Семена Семенченка, який не бажає співпрацювати з нашим активом на демократичних засадах. Ми проти створення масової організації «Об'єднання «Самопоміч» шляхом залучення випадкових людей. Це шлях до маргіналізації й руйнування «Самопомочі» в Кривому Розі.

Криворізька «Самопоміч», включно з керівником фракції у міській раді Юрієм Милобогом, і надалі складатиме жорстку опозицію Опоблоку та Юрію Вілкулу, контролюючи використання бюджетних коштів, порушуючи системні проблеми, проводячи розслідування та оприлюднюючи їх результати. Ми не кинемо жодної розпочатої нами адміністративної чи кримінальної справи, які обов‘язково доведемо до логічного завершення, як це було в ситуації з тарифами на проїзд.

Ми, суспільно активні громадяни, які користуються авторитетом у місті, фахівці у різних галузях, що мають знання, досвід і власну думку, сформовані цінності й керуються саме тими принципами, які задекларовані у маніфесті «Самопомочі» Саме ці цінності об'єднали нас для спільної суспільно корисної справи і дають право вимагати від керівництва «Самопомочі» дотримання задекларованих принципів. Сподіваємося на розуміння керівництва партії і підтримку інших осередків ПП «Об'єднання «Самопоміч»,
- сказано у заяві партії.

Комментарии (25)

Бородач

13:58, 05 апреля 2016

Вот вот, контролируйте. А то фейсбучный стреляный в жопу herr майор Семенченко уже свалил куда то.

Станислав

14:04, 05 апреля 2016

свалил, простите , откуда?

Бородач

16:17, 05 апреля 2016

это да, бренд Семенченко сам себя не пропиарит

ДА... Я ТАКАЯ

18:12, 05 апреля 2016

Менделеев, т.е., создает видимость этого действия

Дюдюка

10:25, 06 апреля 2016

Интересно что во-вторых...

Dobro_M

17:06, 05 апреля 2016

Менделеев, а мне холябы до 15 протянули, у меня ребёнок годовалый, в квартире и так не очень тепло( на дому счетчик прикрученный), а обогреватель включать тоже не выход.

Станислав

14:01, 05 апреля 2016

може й так, але перед другим туром минулого року виявилось що один давній знайомий також давненько (років 15-20) знайомий і з Милобогом. На питання "що ж то за один?" відповідь була - "гроші дуже любить"...

G-Host

14:13, 05 апреля 2016

Ваша думка занадто заплутана і десь із середини першого речення вже зовсім втрачає сенс.

Accept

15:54, 05 апреля 2016

Как всегда кастрюлеголовых поимели и накормили лайном на всяких вече,с семейством ходил туда?Правильно води и дальше.

Станислав

16:16, 05 апреля 2016

Димон, про бабулек не в курсах)
а про выборы тогда заговорили совсем случайно, и оказалось что это тот Милобог что работал с Дучом.

kayfat

14:04, 05 апреля 2016

Без зазрения совести "отцы" Самопомичи слили шестёрку.... от бессилия и злости после проигранных выборов. Нашли виноватого...То Милобог был в фаворе как честный и свяф кандидат противопоставлялся "вору Вилкулу" - а тут глядь уже оказывается и нечестный)) А может если копнуть глубже и сама партия "нечестная"??? Эта "разборка" ударит по их и так покосившемуся имиджу... Чё ж вы гады тогда такого "нечестного" Милобога нам предлагали в красивой обёртке? не разглядели сначала сами, грош вам цена в базарный день?

каракпс

14:12, 05 апреля 2016

Ну , Самопомич .как таковая партия и не плохая может быть . Милобог ,молодой не прошедший крым и рым в политике ,продался за баксы ,подставил и наложил пятно на партию это то же возможно.

Dobro_M

14:15, 05 апреля 2016

Как нахваливают себя!!! Фу, противная какая эта Само помощь....Нижний конкурент Вилкулу??? Кто??? Молибог???Порядка нет в самой партии...

Dobro_M

14:16, 05 апреля 2016

Мis Sv, *гідний, ох уж этот т9))))

Marakhuya

14:50, 05 апреля 2016

Нижний тоже норм)

Ссылка скопирована в буфер обмена