На Дніпропетровщині близько 900 родичів загиблих бійців АТО отримали картку «Родина героя»

На Дніпропетровщині близько 900 родичів загиблих бійців АТО отримали картку «Родина героя»

Фото: adm.dp.gov.ua

Близько 900 родичів загиблих атошників отримали картку «Родина героя». Вона дає право на безкоштовний проїзд у міжміських та приміських маршрутках Дніпропетровщини. Кількість поїздок необмежена. Про це повідомив голова ОДА Валентин Резніченко.

«Рідні загиблих бійців АТО вже отримали картку «Родина героя». Вона гарантує безкоштовний проїзд у міжміських та приміських маршрутках області. Скористатися цим правом сім’ї військових можуть незалежно від того, скільки пільгових місць в салоні вже зайнято», - зазначив голова ОДА Валентин Резніченко.

Разом з карткою «Родина героя» водію слід показати посвідчення члена сім’ї загиблого бійця АТО. Це необхідно, щоб уникнути підробки проїзних. З питаннями щодо користування карткою можна звертатися за телефонами, вказаними на її зворотній стороні. Це контакти Центру допомоги учасникам АТО, управління інфраструктури ОДА та автовокзалу.

На Дніпропетровщині – більше 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працюють більше 800 машин.

Комментарии (4)

Темнейший

12:11, 31 марта 2016

И зачем карточка, если все равно требуется показывать "посвідчення члена сім’ї загиблого бійця АТО"??? Каким образом она что то может гарантировать без основного документа?

Фокс

13:30, 31 марта 2016

Одна карточка на всю семью, или каждому? Мне как-то весело наблюдать как молодые бычки зажимают 4 грн. В маршрутках, слюни пускают и всё такое, в грудь бьют себя воевали мы, пустите бесплатно проехать, как на меня кто видел огонь и прошел всё не ворошат воспоминаниями о войне каждый день в маршрутках....

ФЛП

17:09, 31 марта 2016

А ты сам то, повоевал небойсь только языком у жонки под юбкой? Им государство льготы дает, в чем они не правы? Почему маршрутчик не имеет желания везти льготника? Государство не возвращает деньги, так иди зубами выгрызай, как пацаны на фронте, а не их гноби!

Фокс

12:34, 01 апреля 2016

Интересно ветераны Великой Отечественной тоже проезд бесплатный просили? Они воевали за свою землю, а не за наделы, или деньги... А здесь стыд и позор...

Ссылка скопирована в буфер обмена