На розвиток Дніпропетровщини передбачено майже 1,9 мільярдів гривень

На розвиток Дніпропетровщини передбачено майже 1,9 мільярдів гривень

Фото: inforesist.org

Більше доріг, водоводів та навчально-виховних комплексів. Цьогоріч понад 420 млн. грн. обласних коштів додатково спрямують на інфраструктуру Дніпропетровщини. Таке рішення ухвалили на останній сесії облради. Загалом на розвиток області у 2016-му передбачили майже 1,9 млрд. грн. – вдвічі більше, ніж роком раніше. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

«Дніпропетровщина минулого року першою в Україні прийняла обласний бюджет-2016. На ремонт шкіл, водогонів, доріг передбачили рекордну суму – майже 1,5 млрд. грн. Після останньої сесії облради ця сума зросла більш ніж на 420 млн. грн. Це дозволить нам збудувати та реконструювати ще більше важливих інфраструктурних об’єктів області», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Додатково в обласному бюджеті передбачили понад 100 млн. грн. на ремонт доріг. 189 млн. грн. – на будівництво водогонів, понад 75 млн. грн. – на реконструкцію шкіл та навчально-виховних комплексів, 13 млн. грн. – на ремонт лікарень тощо.

Загалом на розвиток регіону цьогоріч заплановано майже 1,9 млрд. грн. Це вдвічі більше, ніж торік.

25 березня депутати облради більшістю голосів підтримали внесення змін до обласного бюджету, прийнятого 4 грудня 2015 року.

Комментарии (1)

Den111

14:11, 29 марта 2016

Ничёси, не уж то ямочный ремонт на дорогах сделают?

Ссылка скопирована в буфер обмена