«День тиші», як завжди, проходить з порушеннями,-ОПОРА

«День тиші», як завжди, проходить з порушеннями,-ОПОРА

Фото: ГС ОПОРА

За день до виборів, за Законом України, агітація заборонена. Але безліч реклами по місту нагадує громадянам Кривого Рогу про важливість виборів 27 березня. Притягнути кандидатів до відповідальності важко.

26 березня жителів Кривого Рогу вже важко здивувати не законною агітацією. Заздалегідь завжди виділяють спеціальні місця для розміщення агітації, щоб потім комунальні служби вчасно прибрали агітаційні матеріали. Але кандидати часто нехтують Законом і агітація залишається і в «день тиші», і у день голосування.

До ОПОРИ приходить безліч повідомлень стосовно агітації на біл-бордах і сіті-лайтах. Декілька громадських активістів викликають поліцію до місця знаходження біл-бордів і складають скарги. Але беручи досвід минулих виборчих кампаній слід зазначити, що важко притягти до відповідальності конкретних кандидатів.

На агітації, звісно, не вказують вихідних даних про відомості замовника. Але громадянам Кривого Рогу добре відомо хто «анонімно» агітує, адже заклики проголосувати зроблені в стилістиці відомих кандидатів, які вели активну агітацію під час цих виборчих перегонів.






Комментарии (6)

Ringo

19:46, 26 марта 2016

Задолбали обращать внимание на это!!!
Все уже давным-давно сделали свой выбор и реализуют возможность проголосовать и без напоминаний!!!
Ничего более интересного не происходит????

Бартамарлы курзал

20:36, 26 марта 2016

"Упора"!Кто вас финансирует,на шо вы живёте,шо едите?Всё "забесплатно и по волею сердца суперпатриотичного "шпионите?

Чёрный

20:41, 26 марта 2016

Ну что, все совершеннолетние, дееспособные готовы завтра исполнить свой гражданский долг и выбрать нам старшину? Словесный батл закончился. Время выбирать.

Бартамарлы курзал

20:45, 26 марта 2016

Комментарий удален из-за нарушений правил пользования сайтом

Юрий2

21:06, 26 марта 2016

Так речь ведь идет не о "патриотичной грамоте", а об обычной школьной грамотности... Просто когда человек, не усвоивший этой школьной грамотности, начинает делать пафосные заявления из области юриспруденции, выглядит это достаточно комично...

Бартамарлы курзал

22:33, 26 марта 2016

Выборы,выборы,кандидаты-шайбу,шайбу......

Ссылка скопирована в буфер обмена