До уваги мешканців міста!

До уваги мешканців міста!

Фото: panda.org

За ініціативи Всесвітнього фонду природи (WWF), який є найбільшою та найдосвідченішою незалежною природоохоронною організацією у світі, 19 березня 2016 року о 2030 в Україні проводитиметься всесвітня кампанія Година Землі у 2016, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Акцію підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF) в Австралії з метою привернути увагу людства до проблеми зміни клімату, а саме вимкнути світло на одну годину, щоб показати необхідність об'єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

У 2008 році ця успішна акція поширилася світом і в ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.
У 2015 році Година Землі мала безпрецедентний успіх до неї приїдалися більше 7000 міст у 172 країнах по всьому світу. Серед тих, хто підтримав подію, були Париж, Гонк-Конг, Ріо-де-Жанейро та інші. В Україні до кампанії долучилися більше 50 міст та містечок, у т.ч. Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава та інші.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності та безумовній корисності щоденних дій кожного громадянина, компаній та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми екологічних проблем і досягнення гармонії з природою. Кампанія Година Землі проводиться за ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи (WWF).

Сподіваємось на те, що Година Землі приверне увагу кожного мешканця для виконання спільних дій задля поліпшення екологічного стану нашого міста та планети в цілому.
Просимо підтримати ініціативу, активно пропагувати кампанію Година Землі 2016 власним прикладом та долучитись до її проведення шляхом вимкнення світла у суботу 19 березня 2016 о 2030 на 1 годину щоб показати необхідність об’єднання дій для збереження природи нашої Планети, привернути увагу до проблеми зміни клімату.

Комментарии (3)

Progress

19:30, 19 марта 2016

У меня день Земли каждый день - поставили лэдовские лампы, экономия значительная!

Темнейший

19:48, 19 марта 2016

Бред полный. Подстанции тепловые и атомные на час никто не будет, а электроэнергия за счет потраченного топлива как вырабатывалось так и вырабатывается. А вот резкий недогруз электростанций чреват последствиями. Если действительно бы заботились об окружающей среде предложили бы уменьшить выпуск машин на бензине и дизтопливе. Развили бы больше электротранспорт: метро, трамвай, троллейбусы, электромобили. Прекратить выпуск ежегодно практически неизменяющейся мобильной техники, на которую тратится куча ресурсов, сделали бы ее более долговечной и ремонтопригодной, модульной. Вот тогда бы была забота об окружающей среде, а так... одни слова....

Elephant

12:03, 21 марта 2016

Перетоками спад потребления нивелируют. Цель была не сэкономить что-то за 1 час, а привлечь внимание к проблеме "социально значимым способом".

Ссылка скопирована в буфер обмена