Отримати ліцензію на імпорт та експорт товарів на Дніпропетровщині можна оnline

Отримати ліцензію на імпорт та експорт товарів на Дніпропетровщині можна оnline

Фото: adm.dp.gov.ua

Ліцензію на придбання та продаж товарів за кордон підприємці Дніпропетровщини першими в Україні можуть замовити в режимі онлайн. На IGov запущено 3 нові адмінпослуги. Тепер в електронному форматі в області доступна 171 послуга. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

Раніше, щоб отримати ліцензію на експорт чи імпорт товарів, а також разову ліцензію на зовнішньоекономічну операцію, підприємці з усіх міст регіону мали приїздити до Дніпропетровська. Відтепер замовити таку послугу можна не виходячи з дому на igov.org.ua.

«Максимально спрощуємо бізнесменам спілкування з державними органами. Ми поставили перед собою амбіційну задачу – перевести в режим онлайн всі найпопулярніші адмінпослуги. Вже запустили на iGov понад 170. І продовжуємо разом з IT-волонтерами рухатися до мети», - наголосив очільник регіону Валентин Резніченко.

На Дніпропетровщині працюють не лише над розширенням послуг, а й над тим, щоб якомога більше підприємців дізналися про зручний сервіс. Інформаційні борди, телепрограми, новини та багато іншого повідомляють мешканцям регіону про iGov.

Зараз на Дніпропетровщині в режимі онлайн надається 171 адмінпослуга. Тепер не треба висиджувати у чергах, щоб оформити субсидію чи закордонний паспорт, зареєструвати дитину, отримати довідку на землю, розпочати власний бізнес та багато іншого. Завдяки волонтерам з усього світу цьогоріч на iGov можна буде отримати 100% всіх популярних адмінпослуг.

Комментарии (6)

Александр Поль

11:37, 18 марта 2016

Регистрацию места проживания сделайте онлайн... а то в Вольногорске можно, а в Кривом Роге - нельзя!

G-Host

13:56, 18 марта 2016

Александр Поль, постепенно по всем услугам расширяется количество населенных пунктов. Заказать загранпаспорт в Кривом Роге можно уже сейчас. Система сопротивляется, но скрипя зубами делает. Ведь так замечательно раньше было жить на благодарности, откаты и презенты. Они же туда работать шли не на зарплату. Ничего, пусть привыкают.

Абдул

22:25, 18 марта 2016

А скажите пожалуйста что делать бабушке 60 лет если она не имеет не электронно-цифровой подписи не BankID и как портал созданий "не понятными IT-волонтерами" может быть интегрирован в сферу предоставлении гос. услуг? Тоесть бабушка 60 лет (либо человек которые не есть клиентом Приватбанка, ПУБМ, А-Банка и других и не имеет ецп) должен сидеть в очереди, а какое то хитровжаренное молодое отродье прийдет и зайдет за полученим субсидии и тд без очереди? Оставляя за собой туже бабушку или человека который выстоял в очереди? Ответь пожалуйста на этот вопрос?

Elephant

13:29, 18 марта 2016

И сразу "корупції поменшає"

G-Host

13:58, 18 марта 2016

Elephant, это сарказм?

sash318

22:51, 18 марта 2016

Сайт гав..но, БЕСПОЛЕЗНЫЙ РЕСУРС заполнил данные на субсидию- через время пишет ваша заявка выполнена. Что выполнено непонятно, субсидии нет, обратной связи от службы поддержки нет

Ссылка скопирована в буфер обмена