Криворізький боєць АТО став учасником проекту «Переможці»

Криворізький боєць АТО став учасником проекту «Переможці»

Фото: Дніпропетровська ОДА

Мужні герої атошники, що мають протези та не втрачають любові до життя, презентували проект «Переможці» на Дніпропетровщині.

Виставка картин про справжніх чоловіків відкрилась в Дніпропетровському історичному музеї ім. Яворницького в діорамі «Битва за Дніпро». Вона запрошує гостей щодня з 10:00 до 17:00 до 31 березня.

Роботи розповідають про сильних, мужніх та патріотичних чоловіків і одну жінку, що стали на захист рідної землі та віддали здоров’я за незалежність України. Вони отримали серйозні травми під час подій на Сході і тепер користуються протезами. Попри все вони не втратили силу духу, досягають успіхів у роботі та особистому житті. Своїм прикладом ці люди надихають тисячі українців.

«Ми хочемо показати, що життя продовжується. Щоб не трапилося: немає руки чи ноги. Головне, щоб голова була на плечах. Ми нічим не відрізняємося внутрішньо від здорових людей. Ми усі рівні», - аргументує свою участь у проекті наш земляк Андрій Забігайло із Кривого Рогу.

Він служив в Артемівську, Дебальцевому. У Попасному отримав поранення та втратив ногу. Сьогодні має протез. Однак це не заважає йому жити, вірити у себе та прагнути йти до перемоги.

Дніпропетровщина стала першим регіоном України, що приймає проект «Переможці».

Підтримати бійців АТО прийшли юні паралімпійці. Вони як ніхто інший знають про жагу до життя, попри проблеми зі здоров’ям. Вони навчилися жити, перемагати та прославляти Україну.








Комментарии (5)

Sokker 1

20:01, 07 марта 2016

А что на «рідну землю» кто-то нападал? Да, говорят об этом уже почти 2 года, но с доказательствами туго. А «сильные, мужественные и патриотические мужчины и одна женщина» наверно просто сами себе боятся признаться, что здоровье они потеряли вовсе не за независимость Украины, а за полное внешнее управление Украины со стороны США, МВФ и ЕС, первый миллиард Яценюка, за развитие бизнеса Порошенко, за миллионные доходы «патриотов» на блокпостах и т.д. и т.п.

Apollo

10:25, 08 марта 2016

В гражданской войне не может быть "мужніх героїв".

Путина Друг

11:32, 09 марта 2016

Apollo,могут быть подлые предатели.палицаи и зомби-фанатики с нацистским наклоном.а наде водки и селёдки на прощание.а то жертва голодомору и точно загнется до суда..

Путина Друг

20:21, 08 марта 2016

А проект калдырь-мародёр для атошников будет?кто больше отжал и пропил..

Elephant

08:57, 10 марта 2016

Мужні герої можуть бути в будь-якій війні - для цього важливо бути Людиною і Чоловіком, як під час боїв, так і після них. Якщо для Вас все ще є проблемним питанням, хто на кого напав - поїдьте на Схід (пропускні пункти працюють), подивіться та попитайте людей, а тоді включайте голову та думайте, як могла одна країна напасти на іншу (хоч США на Росію, хоч навпаки) на території іншої держави, яка не мала жодного відношення до амбіцій "учасників розборки". У війні страждають наші з Вами співгромадяни, і є великою помилкою захлинатися слиною у геополітичних суперчках за 400 км. від лініії фронту замість того, щоб подумати над завтрашнім днем своїх дітей у цій країні та подякувати цим ветеранам-інвалідам за мужність, адже якщо б не вони, лінія фронту могла б проходити будь-де, наприклад, між "Большевиком" і Гданцевкою, чи десь на кварталах, і тоді Вам би не було так уже важливо, хто на кого напав, слухаючи як на твою вулицю падають міни. І Ви всі, до речі, не діти, і прекрасно все розумієте, однак вперто робите вигляд, ніби ця війна вас не стосується, й продовжуєте тиснути на нерви один одному замість шукати шляхів примирення та компроміссу. Схаменіться! Нам же всім жити в одній країні! Хто б не переміг, а ідеологічним опонентам нема куди їхати. Всі залишаться, і державу нам всім будувати разом, з усіма нашими суперечностями та взаємною неприязню. І чим скоріше ми її подолаємо, тим легше нам буде жити і тим кращу країну залишимо дітям. Хіба Вам хочеться, щоб вони жили на руїнах серед взаємної ненависті? Чи думаєте надурити долю, та втекти звідси кудись?

Ссылка скопирована в буфер обмена