БК Кривбас вирвав перемогу на виїзді в Одесі

БК Кривбас вирвав перемогу на виїзді в Одесі

Фото: fbu.kiev.ua

У другому матчі тижня Суперліги Фаворит Спорт в Одесі зустрічалися місцева БІПА і Кривбас. Цікаво, що криворіжці залишалися останньою командою, яку підопічні Вадима Пудзирея в цьому сезоні ще не обігравали.

У першому періоді криворіжці спробували оформити ривок кидками з-за дуги, проте відсоток дальніх у команди Плеханова залишав бажати кращого. БІПА, в свою чергу, більше зробила ставку на проходи і кидки з середньої дистанції, зробивши за всю першу чверть лише одну дальню спробу.

Під завісу періоду гості кілька разів грамотно скористалися перебором фолів у господарів, які зривали швидкі відриви криворіжців. А точний триочковий від Артема Щепкіна на останніх секундах першого періоду дозволив гостям піти на першу перерву з 8-очковою перевагою.

У другій чверті одесити більше почали возитися з м'ячем в атаці і збиватися на важкі кидки. При цьому виділявся у господарів вибуховий Крістофер Картер, який кілька разів успішно вривався в фарбу і атаковув з середньої відстані. Саме активність американця дозволила БІПІ скоротити відставання до 4 балів, проте на більше підопічних Пудзирея не вистачило. Гості в складі яких виділялися Бояркін, Липовцев, а также солідну гру демонстрували гравці лавки, зуміли скорегувати відсоток влучань з дальної дистанції і повернути собі 10-очкову перевагу перед великою перервою.

Після антракту швидкості на майданчику знизилися до мінімуму. У господарів вже зовсім нічого не клеїлося на чужій половині майданчику. Кривбас також зірок з неба не хапав, проте діяв все ж якісніше своїх опонентів, зумівши збільшити гандикап до 15 балів.

Пробивши максимальну перевагу, криворіжці дозволили супернику підібратися в рахунку. Неприємним моментом для Валерія Плеханова став швидкий перебір фолів Олексія Щепкіна, який залишаючи майданчик був найрезультативнішим гравцем своєї команди з 11 балами. БІПА скористалася млявою грою лідера чемпіонату в другій частині третього періоду і на останню перерву в матчі вирушила, маючи 7-очковий дефіцит.

Довгоочікувана інтрига відродилася на екваторі останньої десятихвилилки: Ходов нарешті закинув вільну трьоху з кута, після чого в атаці поставив блок-шот лідеру криворіжців Дмитру Глєбову, який в цьому матчі не був схожий сам на себе. Плеханову довелося брати екстрений тайм-аут, адже БІПІ вдалося підібратися до суперника вже на дистанцію одного точного кидка.

Вже на останній хвилині поєдинку Артем Щепкін двічі кинув з лінії, обидва рази змазав, а Картер своїм фірмовим проходом в наступній атаці зрівняв рахунок за 30 секунд до сирени. Проте останнє слово в цьому матчі було за Кривбасом: Тихонов заробив важкі два очки з краски і поставив крапку в цьому матчі - 65:67 на користь гостей.

Кривбас виграв 12-й матч Суперліги Фаворит Спорт поспіль і четверте протистояння з одеситами в сезоні.

Комментарии (1)

Таксист КР

15:49, 04 марта 2016

Хорошая новость!!!Редкость однако!!Спасибо БК"Кривбасс"

Ссылка скопирована в буфер обмена