Ряди бажаючих отримати посаду мера Кривого Рогу поповнилися ще на чотири особи, - ОПОРА

Ряди бажаючих отримати посаду мера Кривого Рогу поповнилися ще на чотири особи, - ОПОРА

Фото: Первый Криворожский

Кривий Ріг: документи для реєстрації кандидатами на посаду міського голови надали ще чотири особи.

У Криворізькій міській виборчій комісії триває прийом документів для реєстрації кандидатів на посаду міського голови. У понеділок 1 березня, до МВК подання здійснили ще чотири претенденти на цю посаду.

Члени Криворізької МВК 1 березня прийняли чергові пакети документів від потенційних кандидатів на посаду мера. А саме, відсамовисуванців Ярослава Шрама та Олексія Кривенка, а також висуванки відполітичної партії «Сила людей» Світлани Сови.

Окрім зазначених осіб, документи на реєстрацію до міської виборчої комісії подав Едуард Комар, однак він свідомо надав не повний комплект документів – відсутня довідка про сплату грошової застави. Своє рішення він мотивував тим, що відповідно до ч. 2 ст. 24 Конституції України громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

За інформацією міськвиборчкому, рішення щодо всіх заявників, подання яких надійдуть протягом 1–2 березня, прийматимуться на засіданні міської виборчої комісії 3 березня о 16:00.

Крім цього, комісія безперешкодно видає посвідчення вже зареєстрованим кандидатам. Сьогодні своє посвідчення отримав самовисуванець, член ВО «Свобода» – Олег Бойченко.

Нагадаємо, що зараз відомі імена п'яти офіційно зареєстрованих кандидатів на посаду мера міста.

Комментарии (11)

-Zee.Zoo-

09:36, 02 марта 2016

Какой умный комар))

kafka

09:53, 02 марта 2016

как мухи на навоз...

В курсе

10:11, 02 марта 2016

Светочка Сова опять сунет в мэры! НЕ пойму только зачем ? На прошлых выборах уже получила свои 4%, думает что получит больше? Светлана Сова - прокладка Юсупова, а он в хороших отношениях с Вилкулами...... Где только Света уже не была и в НАшей Украине Ющенка и в Народном Фронте Яценюка, вот теперь подобрала ее Сила Людей, только вот с такой репутацией для партии это минус. Да кстати Светлана уже второй раз стала депутатом горсовета, а что она сделала для города?

Виктор

10:17, 02 марта 2016

В Кривом Роге в мэры идут Шрам, Комар и Сова... Иванченко тоже где только не была и тоже щимится каждый раз, с такой то репутацией. Других по ходу туда не завозили :( снова каждый избиратель вынужден будет зажать нос и выбирать из представленных какашек

ecambio

18:44, 10 марта 2016

Вилкин уже боится СИЛУ ЛЮДЕЙ, поэтому его троль желчью брызжет...

Петлюра

10:44, 02 марта 2016

Знаю Комара по РУ ім.Кірова. Принципова, відверта,незаплямована нічим і ніким людина. З усіх життєвих питань завжди допомогає людям. Віддам сві голос за нього.

Бородач

16:46, 02 марта 2016

Глеб решил попиарить друга перед выборами?)

Дарья

10:53, 02 марта 2016

К кормушки тянутся....

Бородач

14:41, 02 марта 2016

а какие вообще надо документы подавать на должность мэра?

Глинский

15:03, 02 марта 2016

А бланк потом как рулон обоев будет для голосования?

ferida

20:58, 02 марта 2016

Сколько их уже? И где посмотреть инфу о них

Ссылка скопирована в буфер обмена