Національний балет Грузії «Сухішвілі» у Кривому Розі. З новою програмою!

Національний балет Грузії «Сухішвілі» у Кривому Розі. З новою програмою!

Фото: Балет «Сухішвілі»

Національний балет Грузії «Сухішвілі» виступить у Кривому Розі з новою програмою! Кращі танці! Два відділення з антрактом на збільшеній сцені.

«Восьме диво світу», «Чарівне видовище», «Ураган на сцені», «Коштовний фольклорний камінь у класичній оправі» - такі назви у різних куточках земної кулі отримував Національний Балет Грузії, який завітає 22 березня до Палацу молоді та студентів.

Це потрібно бачити!

Дві з половиною години захвату, здивування, зачарування, радості, мужності і хорошого настрою. Все це пропонують танцюристи грузинського балету. Дві з половиною години видовищного шоу пролітають як секунди. Під час перегляду цього неймовірного дійства глядачам важко визначитися, що їм сподобалося найбільше – музика, красиві костюми, майстерніть і неймовірна техніка танцюристів.

Грузинський національний балет – це унікальний феномен, який варто побачити власними очима. Так радять очевидці, яким пощастило побачити це феєричне дійство. Своїми враженнями вони можуть ділитися невпинно.

Національний Балет Грузії має у своєму складі 70 танцюристів та власний оркестр. За час свого існування колектив побував у більше ніж 200 турах. Ансамбль дев’ять разів перетинав 5 континентів, 88 країн, провів 9200 концертів і підкорив своїм виступом більше 50 мільйонів глядачів.

Виступи Національного Балету Грузії були визнані кращими на Бродвеї, а в Австралії його назвали «Восьмим дивом світу». На самій відповідальній сцені в «Ла Скала» після концерту занавіс піднімався 14 разів!!! І цим грузинські артисти побили навіть рекорд Карузо.

Квитки у касі Молоді та студентів та на karabas.com.


Комментарии (1)

...

16:22, 01 марта 2016

класс, ждем

Ссылка скопирована в буфер обмена