Поліція запрошуює представників громадськості та ЗМІ до конкурсних комісій (АНКЕТА)

Поліція запрошуює представників громадськості та ЗМІ до конкурсних комісій (АНКЕТА)

Фото: radiosvoboda.org

Для участі у роботі атестаційних комісій представникам громадськості, ЗМІ, правозахисних організацій необхідно заповнити нові анкети.

Про це під час брифінгу повідомила начальник відділу комунікації Головного управління НП в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

«Нове оголошення щодо набору в атестаційні комісії пов'язане з тим, що в процес атестації включилася американська програма ICETAP. Наразі на місцях ми не матимемо змоги бачити, хто подав заявку на участь у роботі таких комісій. А отже це всіляко виключає вплив людського фактора на цей процес. Необхідно в п'ятиденний термін заповнити анкети, які напряму будуть розглядатися у Києві», - зазначила Ганна Старчевська.

На Дніпропетровщині буде сформовано 20 атестаційних комісій. Кожна з них буде складатися з трьох представників Національної поліції та трьох представників громадськості.

Основним завданням атестаційної комісії буде забезпечення якісного та прозорого процесу атестації співробітників поліції. Атестаційна комісія оцінює професійні та особистісні якості працівника і приймає фінальне колегіальне рішення.

«Анкета, яку слід заповнити потенційним учасникам атестаційних комісій розміщена на нашому офіційному сайті. Необхідно перейти за посиланням. Перед початком атестації з тим, кого відібрали до участі в роботі такої комісії зв'яжуться», - додала начальник відділу комунікації Головного управління.

Комментарии (3)

olegshbl

11:00, 19 февраля 2016

Полностью согласен с Теснейшим, но почему то мне кажется, что развитие города это как " побочный эффект". Сначало кто то "развивается" а в процессе его "развития" народ получает нечто. Трудно назвать человека во власти, который " продал свое имение", чтоб внести оплату и вошел в систему управления по причине своей заботы о людях.

olegshbl

11:07, 19 февраля 2016

Да и не понятно мне- по каким критериям не сведущий человек будет выносить вердикт? Полиция, спецслужбы, МЧСЖ медики, военные- это люди которые не вправе принимать эмоциональное решение. Тут большую роль играет умение соблюдать инструкции. И этому есть подтверждение- расстрелянное в Киеве БМВ.

Шаленый_лобстэр

12:52, 19 февраля 2016

А что поменялось с новой полицией ??? ждал хотел увидеть... И вот результат был я в Днепре на днях там шел митинг толи самопомич толи свобода не важно идут они с флажками, а сзади кучка в форме милиции сопровождает. Вопрос где новая полиция или их гражданский порядок охранять не надо ???

Ссылка скопирована в буфер обмена