Рятувальники Кривого Рогу навчають мешканців правилам безпеки

Рятувальники Кривого Рогу навчають мешканців правилам безпеки

Фото: ДСНС

З метою запобігання надзвичайним ситуаціям, зменшення кількості пожеж та загибелі людей на них, співробітниками 11-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Кривий Ріг було проведено рейдову перевірку серед населення житлового сектору Дзержинського району.

Рятувальники нагадали мешканцям приватних житлових будинків правила пожежної безпеки в побуті, яких необхідно дотримуватись, щоб не допустити виникнення загорання в будинках, провели бесіди на протипожежну тематику щодо необхідності бути пильними під час використання пічного та газового опалення та привернули увагу людей до безпечного поводження на водоймах у зимовий період.







Рятувальники не оминули своєю увагою і наймолодших мешканців міста. У цікавій та змістовній формі рятувальники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Саксаганського району вчили дітей дошкільних навчальних дитячих закладів № 300 та 301 знанням і навичкам безпечної поведінки, правильній поведінки у побуті, розповідали про небезпеку ігор із сірниками, електроприладами та заборони щодо виходу дітей на лід.







Фахівці ДСНС міста Кривий Ріг ще раз нагадують, що дотримання вимог і правил безпеки допоможе запобігти як виникненню пожеж, так і трагічним наслідкам взагалі. Якщо ж виникла надзвичайна ситуація, не зволікайте, негайно викликайте фахівців Служби порятунку за номером 101.

Комментарии (2)

Боксер

01:00, 10 февраля 2016

Ну они и лапухи !!!

Боксер

01:01, 10 февраля 2016

Ой извините, не ту запись

Ссылка скопирована в буфер обмена