Поліція зустрілась із громадськістю

Поліція зустрілась із громадськістю

Фото: Долгинцевский ОП

У вівторок і середу, 2 та 3 лютого 2016 року начальник Довгинцівського відділення поліції полковник поліції Камінський С.Є. та начальник сектору патрульної поліції Довгинцівського району підполковник поліції Совенко І.І. разом з Головою
Довгинцівського виконавчого комітету Ратіновим Ігорем Гарійовичем зустрілися із головами вуличних та квартальних комітетів приватного сектору «Залізничний», № 1, № 2.

На зустрічі Голова Довгинцівського виконавчого комітету Ратінов Ігор Гарійович довів присутнім, які міри вживаються по покращенню благоустрою в районі, в тому числі і в приватному секторі та порядок отримання матеріальної допомоги, в зв’язку з підвищенням тарифів на комунальні послуги.

Начальник Довгинцівського відділення поліції проінформував про результати реформи ОВС, про відкритість та прозорість роботи поліції, про необхідність налагодження взаємодії з населенням, територіальними громадами та громадськими формуваннями, що діяльність поліції спрямована на задоволення їх потреб, про основні напрямки роботи відділення поліції по наданню поліцейських послуг в напрямку захисту прав і свобод людей, інтересів суспільства та держави, протидії злочинності, надання в рамках закону послуг з допомоги особам, які в силу особистих, економічних та соціальних причин або в наслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги.

Присутні наголосили на необхідність посилення роботи поліції щодо протидії наркозлочинності в районі та інформувати населення про її результати.

В ході спілкування присутні отримали вичерпні відповіді на запитання в правовому полі.

На завершення зустрічі Начальник Довгинцівської поліції подякував присутнім представникам громади за підтримку та розуміння, та висловив надію на подальшу співпрацю.



Комментарии (2)

Владимир

12:55, 04 февраля 2016

Может это и нормально,
может так и быть должно,
всё, что было аморально,
стало не аморальнО.
Перестроиться не сложно,
только вот ведь в чём беда:
"Да?"
Перестроить можно рожу,
ну а душу, - никогда!

Метаморфоза... Метаморфоза...
Метаморфоза... Метаморфоза...

Конде

15:26, 04 февраля 2016

И правильно. Хуже, когда общественность, внезапно массово, хочет встретиться с милицией.

Ссылка скопирована в буфер обмена