«Перлина Придніпров’я» оздоровить майже 3 тисячі дітей

«Перлина Придніпров’я» оздоровить майже 3 тисячі дітей

Фото: Дніпропетровська ОДА

Майже три тисячі дітей зі всієї Дніпропетровщини у 2016 році оздоровляться в центрі «Перлина Придніпров’я». Тут хлопці та дівчата навчатимуться, проходитимуть зміцнюючі медпроцедури та розважатимуться. Сьогодні 200 дітлахів урочисто посвятили в «перлинчата» - в оздоровчому центрі стартувала перша в цьому році зміна.

Одинадцятикласник Андрій Котенко вже перлинчанин з досвідом. До дитячого оздоровчого центру приїхав втретє.

«Пам'ятаю, як мене посвячували в «перлинчата» вперше. Тоді мені тут дуже сподобалося. Тому я приїхав і вдруге, і втретє. Я люблю грати у футбол, а тут є своє штучне поле. Годують 6 разів на день, вихователі дуже хороші», - розповів хлопець.

Сьогодні в дружню родину «Перлини Придніпров’я» прийняли дві сотні дітей від 7 до 17 років. Протягом трьох тижнів вони будуть навчатися, проходити профілактичні медпроцедури та розважатися.

«У нас працює ціла армія «розважальників». Вони влаштовують різноманітні гуртки та спортивні змагання, проводять цікаві інтерактивні тренінги. Зараз чекаємо сонця і підвищення температури, коли всі дітки зможуть гуляти на вулиці. У нас є футбольне і баскетбольне поля», - зазначила директор закладу Лілія Ковальова.

Загалом цьогоріч в дитячому оздоровчому центрі побувають 2,8 тис. дітей.

«Сюди приїжджатимуть діти з багатодітних сімей, сироти, обдарована малеча, діти переселенців і атошників. Протягом року центр прийме 14 змін. Хлопці та дівчата зможуть з користю провести час: оздоровитися та знайти нових друзів», - сказала директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вікторія Крупська.


Комментарии (1)

Rostt

15:26, 03 февраля 2016

Хорошего отдыха и здоровья вам дети!

Ссылка скопирована в буфер обмена