Близько 270 тисяч школярів Дніпропетровщини пішли на зимові канікули

Близько 270 тисяч школярів Дніпропетровщини пішли на зимові канікули

Фото: shklovinfo.by

Сьогодні, 28 грудня, для учнів 18 районів та 12 міст Дніпропетровщини розпочалися довгоочікувані новорічні канікули. Вже завтра на відпочинок підуть школярі Магдалинівського району. Пізніше за всіх, 30 грудня, канікули стартують у Криничанському, Нікопольському і Синельниківському районах, а також у Павлограді.

Про це повідомили в департаменті освіти та науки облдержадміністрації.

«Вперше в історії України цьогоріч школи можуть самостійно визначати коли та на скільки йти на канікули. Єдина вимога – відпочивати діти протягом року повинні не менше 30 днів, - відзначила начальник управління середньої освіти Валентина Середня. - Самостійність, яку отримали цьогоріч школи, дозволила грамотно вибудувати навчальний процес. По-перше, перед канікулами учні повністю закінчили вивчення окремих тем з предметів. По-друге, відпочинок школярів узгодили й з опалювальним сезоном, щоб максимально зекономити».

Більшість школярів знову сядуть за парти вже через два тижні - в понеділок 11 січня. Проте учні шкіл П`ятихатського району відпочиватимуть до 12 січня, а навчальні заклади Павлограду своїх учнів чекатимуть 15 січня, Новомосковська та Криничанського району – 17 січня.

На Дніпропетровщині працює 1000 загальноосвітніх навчальних закладів, в яких навчаються майже 294 тисячі дітей.



Комментарии (1)

Александр

20:19, 28 декабря 2015

Обьясните детям ПДД !!!

Ссылка скопирована в буфер обмена