У Криворізькій установі виконання покарань №3 відбувся День відкритих дверей

У Криворізькій установі виконання покарань №3 відбувся День відкритих дверей

Фото: kambuzkjust.at.ua

У Криворізькій установі виконання покарань №3, що в Тернівському районі, відбувся День відкритих дверей для представників державних та громадських організацій, що займаються установою, і засобів масової інформації під назвою «Права і обов'язки засуджених. Європейська лібералізація прав».

Про це повідомляє прес-служба Криворізької установи виконання покарань №3.

Розпочався захід з ознайомчої екскурсії, під час якої гості ознайомилися з організацією банно-прального та харчового забезпечення ув'язнених та засуджених осіб, оглянули житлові камери, навчальний клас і кімнату психо-емоційного розвантаження, відвідали сектор максимального рівня безпеки і православну каплицю, кімнати довгострокових побачень і слідчі кабінети.

Окрему увагу було приділено ознайомленню учасників заходу з результатами виконання плану організаційно-практичних заходів, спрямованих на модернізацію та поліпшення діяльності установи, та стану організації соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими та ув'язненими. Під час екскурсії представники громадськості мали можливість поспілкуватися з містяться в установі громадянами, відповісти на їх запитання.

Комментарии (6)

20:47, 16 декабря 2015

Называется будем рады вас видеть)

22:56, 16 декабря 2015

[Гость] Гость, показуха в стиле ссср , жаль людей что следакам денег не дали,очень жаль

20:47, 16 декабря 2015

День открытых дверей в тюрьме - амнистия

20:49, 16 декабря 2015

В как же институт пробации?когда же будет набор граждан, которые хотят способствовать ресоциализации осуждённых ?

21:32, 16 декабря 2015

То что показывают и то как обстоят дела на самом деле 2 большие разницы! Увы был там и знаю! Так что
Это картинка для комиссии...

07:54, 17 декабря 2015

Менделеев, а ты что пытаешься выяснить? На пятом он быть не мог, там пожизненники. На третьем - подростки и бабы. На первом осужденные по мелочевке, отбывающие срок. На 2-3 подследственные. То есть хочешь знать он малолетка, мелочевка или бывший подследственный? Ты его так и спроси, он ответит

Ссылка скопирована в буфер обмена