Бійці АТО мають можливість отримати допомогу ще й в Інтернеті

Бійці АТО мають можливість отримати допомогу ще й в Інтернеті

Фото: www.aif.ua

Тепер зв'язатися з Центром допомоги учасникам АТО та членам їх сімей можна і через новенький сайт. На сайті є посилання на Facebook-сторінки представників Дніпропетровської облдержадміністрації, що допомагають воїнам, і докладна інформація про пільги та гарантії для бійців.

З головної сторінки сайту привітно посміхаються радники голови ОДА Юрій Голик, Ольга Горб, Тетяна Губа, Іван Начовний і координатор Центру Наталя Шуліка. При клиці на їхні фотографії - перехід на особисту сторінку Facebook, де можна поставити їм будь-яке питання. Інтернет-спільнота знає - ці люди мають звичку на питання відповідати. Як кажуть самі радники - воїни повинні знати, що облдержадміністрація на постійному зв'язку з ним.

Нижче - кнопка для скачування пам'ятки «На допомогу Захиснику Батьківщини». У ній детально описано, як, повернувшись в мирне життя, вирішити трудові питання, отримати пільги, компенсації, юридичну допомогу тощо. Пільгам та гарантіям присвячено й окремий розділ сайту. А у стрічці новин - всі події, пов'язані з учасниками АТО.

У розділі «Контакти» можна побачити список відповідальних за роботу Центрів допомоги учасникам АТО у всіх районах Дніпропетровщини.

«Ми зібрали найбільш корисну інформацію на цьому сайті і ще будемо його доповнювати. Допомога захисникам – наш громадянський обов’язок. Ми хочемо, щоб воїни мали усі можливості для того, щоб отримати цю допомогу», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Дійсно, сайт вже працює, але ще буде оновлюватися. Не за горами - поява розділу з інформацією про психологічну підтримку воїнів і FAQ – найбільш поширені запитання.

Дзвонити в Центр - за телефонами: 056-742-86-62, 068-679-89-61.



Комментарии (3)

09:19, 24 ноября 2015

ну это полный п...ц

09:27, 24 ноября 2015

Не было бы жидов у власти - не было бы никакого ато

09:47, 24 ноября 2015

[Гость] Артем, Ты прав.И опять жиды обманули Украинский Народ.А сколько Украинцев уже погибло и сколько еще погибнет.А инвалидов сколько после этого АТО и еще неизвестно сколько будет.

Ссылка скопирована в буфер обмена