У Кривому Розі пройдуть Дні сталої енергії

У Кривому Розі пройдуть Дні сталої енергії

Фото: stihi.ru

З 18 по 20 листопада у Кривому Розі пройдуть Дні сталої енергії.

Про це повідомляє прес-центр Громадської мережі Опора.

З метою підвищення рівня енергоефективності, раціонального енергоспоживання та обізнаності населення з приводу способів енергозбереження, у закладах освіти відбудуться святково-презентаційні програми. Студенти вузів, учні середньоосвітніх та дошкільних виховних закладів у творчій формі продемонструють дорослим свої знання способів енергозаощадження у побуті.

В навчальних установах також проходитиме конкурс на кращу ідею популяризації енергоефективних заходів та визначення найоригінальнішого проекту з енергоощадності, створеного дитячими руками.

Дні сталої енергії у Кривому Розі відбудуться за ініціативи та організації відділу з питань енергоменеджменту та впровадження енергозберігаючих технологій виконкому міської ради за підтримки Програми USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Асоціації Енергоефективних міст України та Громадянської мережі Опора.

Комментарии (2)

07:50, 17 ноября 2015

Студентам расскажут про энергоэффективность... Повыгоняли детей с корпуса КНУ на Пушкина на социк, потому что там нет отопления. Вот тебе и энергоэффективность. Учатся по субботам, чтобы не учиться зимой. Потому что и на социке корпус отключат. Экономия, мать твою.

Тесла

10:42, 17 ноября 2015

Сначала может нужно привести электросети в порядок? Например, трансформаторы добавить или увеличить мощность, воздушные ЛЭП привести в норму. А то на 20 домов одну фазу кинули и рассказывают, что напряжение у вас нормальное, а скачки 10-15 вольт это норма. Вот только скачки в период 10 раз в сек на 15 вольт - кажись это не норма уже!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена