Правоохоронці вчать дітей безпеці дорожнього руху

Правоохоронці вчать дітей безпеці дорожнього руху

Фото: Пресс-служба ДУ МВС України в Дніпропетровській області

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху, основна увага якого цьогоріч привернута до гострої і актуальної проблеми попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, працівники поліції проводять попереджувальну роботу з наймолодшими учасниками дорожнього руху.

Проведенню профілактичної роботи з дітьми правоохоронці приділяють особливу увагу, і не лише на цьому тижні, а протягом усього навчального року - проводять уроки та тематичні заходи в навчальних закладах, в тому числі і дошкільних.

Головне - ще змалечку навчити дітей відповідально ставитися до власної безпеки, вберегти життя і здоров'я маленьких учасників дорожнього руху.
Конкурси, вікторини, ігри, саме так працівники поліції навчають дітлахів дорожній азбуці, адже головне - не просто зацікавити цією темою, а й активізувати їхню увагу до необхідності неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

Протягом 2015 року на Дніпропетровщині за участі дітей віком до 18 років сталося майже 300 дорожніх аварій, в яких 19 дітей загинуло і 328 були травмовані.

Якщо всі ми разом потурбуємося про найменших учасників дорожнього руху, дороги дитинства стануть безпечними.





Комментарии (1)

20:19, 15 ноября 2015

Молодцы! Спасибо!

Ссылка скопирована в буфер обмена