Криворізькі школярі передали полоненим на Донбас теплі речі та харчі

Криворізькі школярі передали полоненим на Донбас теплі речі та харчі

Фото: Дніпропетровська ОДА

Теплі речі та смаколики передала Криворізька школа №36 українським військовим, які потрапили в полон на Донбасі. До благородної справи приєдналися учні, батьки та вчителі. Разом лишень за два дні назбирали понад три десятки мішків. Куртки, кофти, чоботи, печиво, цукерки, домашні закрутки волонтери вже відвезли хлопцям до зони АТО.

Про те, що полоненим потрібна допомога, у 36-й школі дізналися від волонтерів, повідомила заступник директора навчального закладу Наталя Іваніца.

«Нам розповіли, що хлопці в легкому одязі, в шльопанцях на босих ногах – в чому їх взяли в полон влітку, в тому вони ходять й досі. Ми не зволікали – зібрали вантаж за два дні», - зазначила вона.

Для бійців передали теплий одяг: куртки, кофти, штани та чоботи, а ще - декілька бутелів води та цукор. Відправили і смачненьке – печиво, цукерки та домашню консервацію. Наталія Іваніца каже: була вражена, наскільки охоче відкликнулися учні та батьки.

«Люди віддавали, хто що може. Бабуся одного з учнів принесла печиво. Розповіла, що грошей на щось суттєвіше немає, але дуже хоче допомогти. Тому хоче передати для хлопців хоча б солоденьке, - розповіла вона. - Навіть коли вантаж був вже запакований та готовий до відправки, люди несли і несли речі та продукти. Передачку волонтери вже доставили до зони АТО».










Комментарии (9)

16:35, 09 ноября 2015

Молодцы ! Так держать !

17:11, 09 ноября 2015

А якому розумникуприйшло це в голову?А чи попаде це все до полонених,сепарам i бойовикам точно попаде.Хто тих волонтерiв пропусте туди,Господи по

17:18, 09 ноября 2015

Господи,поки ми будемо носити квiти росiянам в знак солiдарностi за загиблими,поки отакi безглуздi допомоги,доти ми будемо жити як живемо зараз,нiякоi поваги,нiдо себе,нi до загиблих патрiотiвГаньба!

18:25, 09 ноября 2015

[Гость] надiя, ти дура, чи як ?

18:42, 09 ноября 2015

[Гость] Iгор, Ти ,умник,роз'ясни менi,як ця передачку попаде до наших полонених?

19:04, 09 ноября 2015

[Гость] , я за квiти росiянам

19:47, 09 ноября 2015

[Гость] , Ати,собi уявляешь ,щоб у Велику Вiтчизняну,ми спiвчували матерям загиблих фашистiв?А зараз не гинуть нашi хлопцi,щоб ми спали спокiйно?

20:19, 09 ноября 2015

[Гость] , Надя, с первого же комментария не вник, вибачаюсь. Писал в пробках. Приехал домой , перечитал. Я не прав.

01:39, 11 ноября 2015

В нормальных странах люди разводят кроликов и только у нас Кролик разводит людей

Ссылка скопирована в буфер обмена