Криворізьким міським управлянням проводиться перевірка факту участі «псевдо міліціонерів» у врученні жителям міста повістки для мобілізації в зону АТО

Криворізьким міським управлянням проводиться перевірка факту участі «псевдо міліціонерів» у врученні жителям міста повістки для мобілізації в зону АТО

Фото: ru.tsn.ua

Криворізьким міським управлянням проводиться перевірка факту участі «псевдо міліціонерів» у врученні жителям міста повістки для мобілізації в зону АТО.

Вчора, 22 жовтня, в районі 129-го кварталу міста Кривого Рогу невстановлені чоловіки, переодягнені у міліцейський та військовий формений одяг вручали чоловічій половині жителів міста повістки для мобілізації в зону АТО.

Про це повідомляє прес-служба УВД Кривого Рогу.

Дане повідомлення та відео із зображенням невстановлених чоловіків, одягнених в міліцейський та військовий формений одяг, з’явилися в мережі Інтернет 22 жовтня 2015 року, особисто до правоохоронних органів міста Кривого Рогу із заявами про незаконні дії працівників міліції та військових за період 22 – 23 жовтня 2015 року ніхто не звертався.

Слід зазначити, що основними завданнями міліції є забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав і свобод, законних інтересів, запобігання правопорушенням та їх припинення, охорона і забезпечення громадського порядку.

У зв’язку з чим, 23 жовтня 2015 року вищевказаний факт було внесено до журналу обліку заяв та повідомлень Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області та на даний час проводиться перевірка щодо достовірності фактів, викладених в мережі Інтернет, встановлення осіб, які приймали участь у зазначених подіях, їх належності до правоохоронних органів та підстав для вручення повісток чоловічому населенню міста Кривого Рогу.

Комментарии (5)

16:46, 23 октября 2015

Отмазались...

19:28, 23 октября 2015

всегда требуйте удостоверения и записывайте их содержание и только после этой процедуры продолжайте общаться с представителями закона. да и напоминаю, что для составления административного протокола не обязательно ехать в РОВД, если при вас имеется удостоверение личности требуйте составления протокола на месте.

sema

21:20, 23 октября 2015

просто нужно быть осторожным - увидел группу военных- обойди десятой дорогой, не лезь на рожон, ведь где-то обязательно будут мусора. молодым конечно полегче - убегут, а вот кому ближе к 50-ти приходится надеятся только на волчью чуйку.

04:17, 24 октября 2015

sема, Кому ближе к 50 уже с военского учета сняли.И презвать их могут только в случае войны.Войны на Украине нет .А есть АТО.Так что кому ближе к 50не призовут если он не офицер и если сам добровольно заявку не подаст.

07:57, 24 октября 2015

[Гость] Ватник, лапоть ты, а не ватник. Берут всех без разбора. Мясо закончилось, ещё не все деньги заработали на этом. Возраст мобилизации продлен, и забирают не в АТО, А НА ПЕРЕПОТГОТОВКУ. Не утверждвй, чего не знаешь. Просто в данной ситуации, может оказаться любой...и печаль, что мент всегда прав!

Ссылка скопирована в буфер обмена