Цей рік став ювілейним для Криворізької загальноосвітньої школи №62 – їй виповнилося 70 років

Цей рік став ювілейним для Криворізької загальноосвітньої школи №62 – їй виповнилося 70 років

Фото: Первый Криворожский

Відлік своєї історії навчальний заклад веде з 1 вересня 1945 року, коли на базі середньої школи №36 були відкриті перші класи з російською мовою навчання. Пізніше російськомовні класи перейшли в окреме приміщення при середній школі №57.

У 1967 році на честь 50-річчя Великого Жовтня було збудовано нове приміщення, яке знаходиться на вулиці Ватутіна, 38, Жовтневого району міста Кривого Рогу. Саме воно було передано учнівському та педагогічному колективам школи №62.

За 70 років зі школи випущено 119 класів, у яких навчалося 3540 учнів. Багато з них освоїли різноманітні сфери діяльності і стали успішними керівниками, науковими діячами.

На свято з нагоди 70-річного ювілею, яке відбулося в Міському палаці дитячо-юнацької творчості «Горицвіт», завітало багато шанованих гостей: Коритник В. В., голова виконкому Жовтневої районної у місті ради, Костиркіна Р. В., заступник голови виконкому Жовтневої районної у місті ради, Басова Т. Л., заступник начальника управління освіти й науки Криворізької міської ради, Коргут С. А., начальник відділу освіти виконкому Жовтневої районної у місті ради. Не менш шанованими на цьому святі були і вчителі-ветерани – почесні працівники школи. Також привітати рідну альма-матер прийшли і випускники школи – знані й шановані люди міста: К. Андрюшко, Т. Петрова, К. Аловацька, О. Шведова.

Музичні подарунки для гостей та ювілярів підготували творчі та самодіяльні колективи за участю учнів школи.

Найкращі працівники навчального закладу були відзначені грамотами виконкому міської та районної у місті рад.

Теплі спогади, вітання, вручення подарунків, перегляд архівних фото та відеознімків залишили незабутні враження та позитивні емоції для всіх учасників заходу.

З ювілеєм, дорога школо! Творчої наснаги, успіхів та невтомного прагнення до пізнання!

Комментарии (1)

21:48, 15 октября 2015

Любимая моя школа, всем учителям здоровья и долголетия, мы Вас помним и любим! Надежда Дмитриевна мой первый учитель, Вам особенный пламенный привет!

Ссылка скопирована в буфер обмена