Криворізькі школярки у трійці кращих флористів України

Криворізькі школярки у трійці кращих флористів України

Фото: adm.dp.gov.ua

Школярки з Дніпропетровського району увійшли у трійку кращих флористів країни. Одинадцятикласниці представили на Всеукраїнському конкурсі квіткову карту України, за що отримали третє місце.

Про це повідомили у департаменті освіти і науки ОДА.

За першість у конкурсі з флористики та фотодизайну змагалися команди з 18 областей. Наш регіон представляли три команди – дві з Кривого Рогу та одна з Дніпропетровського району. Дівчата з останньої створили карту України. Полотно з колосків пшениці і жита, квітів соняшника, чорнобривців, троянд та інших квітів назвали «Хай метеликом барвистим рух юнацький розквіта». За чудову роботу школярок винагородили бронзою.

Команди з Кривого Рогу отримали дипломи. Журі конкурсу сподобалось, як діти підійшли до захисту робіт. Учасники читали вірші, співали та навіть одягли костюми. Одна з команд підготувала композицію «Досліджуємо рідний край». На ній зобразили хлопчика й дівчинку, які вивчають природу – сонце із жовтого деревію, райдугу з квітів, тварин з бруньок верби, метеликів з листя ясеню та птахів з берези.

Інша команда Кривого Рогу зобразила «Дерево життя». Діти використали вугілля, ірис, різноманітні квіти.

Комментарии (1)

10:09, 30 сентября 2015

А те школьники, что на 24 августа карту страны без Крыма сделали в конкурсе случайно не участвовали?

Ссылка скопирована в буфер обмена